PARTNER SERWISU
sphxngxb
Leszek111

Leszek111

Ostatnie 10 wpisów
oczkers
Bylem pracownikiem ubt s.a. ferry (b.znaną osobą)...ubt, ktory robil faktyczne pieniadze

Drogi Panie
w ubt nie pracuje od 28.02.2015, ale wypowiedzenie dostalem juz w listopadzie (3 miesieczyny okres wypowiedzenia). Nie wiem co Pan ma na mysli piszac "zlodziejskie transakcje", bo nie mialem nic wspolnego z finansami ubt. Wszelkie finansowe poczynania kogokolwiek w ubt byly zalatwiane przez osoby upowaznione do takich dzialan. Jedno jest pewne, ze ubt nie zaplacil mi zaleglych pensji i onie wlasnie bede walczyl.

Przykro mi to mowic Panie Wojtku, ale obawiam sie ze z odzyskaniem chocby jednej zlotowki od ubt bedzie nielada problem. Krotko mowiac nie odzyska Pan nic, bo i nie ma z czego. Konta ubt sa totalnie puste i nie zanosi sie na to aby sutuacja ulegla zmianie na lepsze. Jestem bylym pracownikiem ubt i takze nie otrzymalem pieniedzy za swoja prace. Musze skladac pozew do sadu pracy aby uzyskac tytul wykonawczy do odzyskania swoich zaleglych pensji...

Posiadam akt notarialny stwierdzajacy fakt zakupu przeze mnie 50% udzialow w Gawron Inkaso Sp. z o.o. Udzialow nie sprzedawalem nikomu do dnia dzisiejszego

Zarząd Spółki Uboat - Line S.A. z siedzibą w Warszawie („Emitent”, „Spółka”) informuje, iż w dniu 24 listopada 2014 r. została zawarta umowa kupna-sprzedaży udziałów, na mocy której Emitent nabył wszystkie 100 udziałów spółki Gawron Inkaso sp. z o.o. z siedzibą w Gliwicach (KRS 0000435467), o łącznej wartości nominalnej 5.000,00 zł, stanowiących 100,00% udziału w kapitale zakładowym oraz głosów na zgromadzeniu wspólników przedmiotowej spółki.

Cena nabycia ww. udziałów wyniosła 5.000,00 zł.

Spółka Gawron Inkaso sp. z o.o. z siedzibą w Gliwicach zmieni nazwę na Uboat Ferries sp. z o.o. i prowadzić będzie działalność wspomagającą transport, w tym sprzedaż biletów na promy.

Zarząd Uboat - Line S.A. podjął decyzję o publikacji niniejszej informacji z uwagi na jej prawdopodobny istotny pozytywny wpływ na sytuację gospodarczą, majątkową i finansową Spółki oraz na perspektywy rozwoju Emitenta. Nabycie podmiotu jest zgodne ze strategią rozwoju Emitenta, opublikowaną RB EBI nr 18/2014 z dnia 9 lipca 2014 r.

Podstawa prawna: § 3 ust. w pkt 2 w związku z §2 ust. 1 pkt 2b) ppkt c) Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu „Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect”

Źródło: NewConnect - komunikaty spółek (EBI)

OSWIADCZENIE

Oswiadczam, ze Uboat Line S.A. dopuscil sie przestepstwa publikujac oficjalny komunikat w sprawie nabycia 100% udzialow w Gawron Inkaso Sp. z o.o. Jednoczesnie informuje, ze jestem wspolwlascicielem firmy Gawron Inkaso Sp. z o.o. i nigdy nikomu nie odsprzedawalem swoich udzialow. Poslugujac sie bezprawnie nazwa Gawron Inkaso Sp.z o.o. uboat dopuscil sie przestepstwa natury kryminalnej.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 12 marca 2015 19:22:17
Liczba wpisów: 5
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,222 sek.

hzqdlgyr
vuzrlrky
guserysm
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
fsbiowsk
zxdeisdc
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat