PARTNER SERWISU
hhkbykbm
Ethar

Ethar

Ostatnie 10 wpisów
robertokot25 napisał(a):
zgłaszajcie swoje pomysły :
http://uboat-line.com/pomysly/

Dziwne a zarazem ciekawe dlaczego zmienili maila do przesyłania pomysłów? Jeszcze miesiąc temu był podany mail Misiąga prezes@... teraz patrze a login został zmieniony na startup@...

Zgadza się, sam tego nie ukradł, ale był prowoderem całej obecnej sytuacji. Docelowo zapewne w całą aferę zamierzonych jest mnóstwo osób odpowiedzialnych za sytuacje w której się znaleźliśmy. Działania jakie odbyły się na naszych oczach zakrawają o działania mafijne i dla mnie Ci wszyscy ludzie to mafia, która grabi w biały dzień, a to wszystko na mocy prawa.

Witam, wszystkich tu obecnych! Pocieszę Was że jestem kolejną osobą która wdepnęła w to gó..no sporą ilością akcji. Wystarczającą aby stać się w jednej chwili bankrutem, z zainwestowanych oszczędności życia. Tak jak i Wy boleję nad poniesionymi stratami gdziekolwiek jestem i cokolwiek robię, a każdej takiej myśli towarzyszy złość i niemoc. Niemoc, gdyż jesteśmy tak na prawdę w tym wszystkim sami, osobiście oczekuję odpowiedzi od użytkownika np między innymi na temat kosztów jakie niesie ze sobą przystąpienie do porozumienia lecz doczekać się nie mogę. Złość z kolei noszę w sobie nie na siebie gdyż zostałem ogłupiony fałszywymi doniesieniami i raportami lecz na prezesa spółki który poprzez swe kłamstwa dopuścił się kradzieży moich jak i Waszych pieniędzy. Równie dobrze człowiek ów mógłby sobie odciąć obie ręce a i tak nie pomogło by mu to w uniknięciu kary w którą jako katolik wierze. Na zakończenie a zarazem pocieszenie napiszę wszystkim że lepiej być oszukanym jak my i mieć czyste sumienie niż bogatym jak banda Misiągów i żyć do kresu swych dni ze świadomością jak wielu ludziom zniszczyło się życie.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 31 marca 2015 17:07:24
Liczba wpisów: 3
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,266 sek.

glkalntn
tcgeikxa
vafsnzjl
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
cijnevbq
ivdvtqev
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat