Witam, dopiero teraz natrafiłem na to forum a jestem posiadaczem serii 0115, czy możecie mnie podłączyć do grupy dyskusyjnej? Swój adres e-mail już dodałam poprzez wcześniej podany w wątku link tylko czekam na zatwierdzenie przez administratora grupy.
Czy ktoś się może zdecydował aby odzyskać środki ze sprzedaży nieruchomości poprzez AH? Czy komuś może udało się wyjaśnić kwestię wysokiego wynagrodzenia dla AH, czy byłoby ono dzielone na większą ilość osób, które by się podłączyły?
Jeszcze jedno, czy ktoś dysponuje innym numerem tel niż wcześniej podany aby skontaktować się z kimś w sprawie listy wierzytelności oraz sprawdzenie czy mnie tam dodali? Jak macie to pls podajcie ,ponieważ nie mogę się dodzwonić na ten podany wcześniej numer. Dzieki!
|
Popieram tylko jako jedna grupa mamy szanse cos zdziałać. Niedużo juz nam brakuje aby grupa ruszyła dlatego zachęcam wszystkich niezdecydowanych do dolaczania. Czasu jest niewiele dlatego jednoczmy sie z Panem Rafałem i nie dajmy sie ponieważ każdy z nas zbyt cieżko pracował na te oszczędności aby tak łatwo i bezsensownie sie ich pozbyć.
|
Ja rownież sie przyłączam. Proponuje aby wszyscy zainteresowani pisali do Pana Rafała. Reprezentujemy dosc liczna grupę zatem razem mamy spore szanse cos zdziałać,
|