Witam wszystkich. Nie tylko inwestorzy sa poszkodowanymi. Znalam sporo osob, ktore na interesach z PCZ stracily majatki zycia. Bedzie bardzo trudno cokolwiek uzyskac z tej kasy. Dzisiaj jak przeczytalam ten watek czara goryczy sie przelala. Nie wiem czy uda sie cokolwiek odzyskac komukolwiek. W PCZ majtek zostal przepisany do PHM i spolek z Rass i Amicar w nazwie. Samochody znajduja sie w spolce Amirent. Posiadam ogromna, wrecz nieograniczona wiedze na temat tego co tam sie dzialo. Jak macie jakies pytania, pytajcie o cokolwiek, bylebym nie musiala zlamac prawa - nie zrobie tego.
Tak naprawde pisze tego posta z jednego powodu. Stracilam na interesach z PCZ bardzo duzo. Nie mam srodkow, zeby walczyc, ale...Kazdy ma jakies oczko w glowie, cos bardzo waznego dla niego. I wiem co jest oczkiem wesolego Romka. Walczyl o to pare dlugich lat... Otoz wyobrazcie sobie, ze jakis miesiac, moze 2 temu Romus zostal...konsulem honorowym Belgii. Nie pytajcie jak to sie stalo ;) Jakkolwiek ten honor by tutaj absurdalnie nie brzmial. Dowiedzialam sie tez, ze jedna z jego spolek buduje dom przy Lubinowej, a obok temu domu cos, co mialoby byc konsulatem. Mysle, ze znajdzie sie ktos na forum kto zna francuski czy flamandzki, badz zaplaci za pismo, w ktorym zapytamy belgijski dwor krolewski skad taki nietypowy wybor. Moze nie znaja jego historii?
Jezeli chcecie wiedziec co jest w jakiej spolce, jak dziala, kto jest kto, to pytajcie. Byle konkretnie, co bym nie musiala pisac elaboratow...
|