Obawiam sie scenariuszu Wrocławskiego (jak E-kancelaria).
|
|
Wierzyciele Kancelarii napisał(a):ludwik 42 napisał(a):W takim razie juz nie oczekuje na odpowiedzi na klopotliwe pytania i nie skorzystam z zaminany obligacji ma akcje,bo jaki to ma niby sens skoro nie jest przedstawione zrodlo finansowania Z tego co ja rozumiem to źródłem finansowania są właśnei nasze kapitały które już wpłaciliśmy do spółki w formie obligacji. Spółka zamieni obligacja na akcje i każdy z nas dostanie akcji tylke ile objął obligacji. A następnie jeżeli spółka byłaby jeszcze spółką publiczną to możemy sprzedać te akcje. Logika godna szkoły podstawowej albo P Marcinkowskiej znanej tu wiekszosci. Te akcje bedzie mozna sprzedac w skupie złomu co najwyżej. Do tego akcje nie maja praktycznie zadnego tytulu roszczeniowego i o to chodzi preziowi i jego kancelarii aby oczyscic sie z roszczen. PS. Wierzyciele Kancelarii to konto zalozone tylko w jedym celu. Rekumenduje lekture jego wpisów.
|
|
wypłaty odsetek poszly przed swietami...
|
|
Piotrek76 napisał(a):Ja tam bym się pisał na konwersję. Wydaje mi się że druga propozycja układowa już miała rację bytu. Dla mnie istotnym tylko jest odsunięcie poprzedniego prezesa od władzy.
Pozdrawiam Piotr i co zrobisz z akcjami? Napisz coś więcej aby wyjaśnić pozycję za która optujesz. Co da ci posiadanie akcji i odsuniecie prezesa?
|
|
Chyba słabe pojęcie o działaniu instytucji Państwowych w tym kraju maja użytkownicy tego forum skoro już oskarżaja NP o brak działań. Sprawdzcie wasze maile, dzisiaj napłynęła kolejna porcja informacji... i dzieje sie troche. Ja sam jutro stawiam sie na przesłuchanie na Policji w sprawie. Dla tych, którzy zastanawiaja sie nad konwersja na akcje zastanowcie sie, z ktorym papierem macie wieksze roszczenia, a potem jeszcze kto i co wam obiecuje. Pawłowski do Pażdziernika 2014 widzial przyszlośc w świetlanych barwach i jeszcze na 2 dni przed wnioskiem o upadłość probowal namawiac na konwersje... Odnośnie pani Marcinkowskiej to chyba powinna zmienić branżę hihi
|
|
czy ktoś jest w stanie zinterpretować zmiany/roszady akcji i jaki cel przyswieca konsolidacji akcji?
|
|