PARTNER SERWISU
tdvibhgu
kpotemk

kpotemk

Ostatnie 10 wpisów
Witam.
Obecnie koniec 2018 a PCH ustami Zielińskiej tylko przekłada kolejne terminy.
Czy ktoś ma jakieś użyteczne informacje na temat PCH Capital ?
Mam propozycję przyłączenia się do grupy chcącej zgłosić upadłość PCH.
Czy ktoś zastanawia się nad podobnymi krokami?
Pozdrawiam

Witam forumowiczów. Jak informowałem powyżej jestem jednym z tych którym PCH coś "kapnęło" . Przy wartości niespłaconych obligacji rzędu 100 tys spłacili ni 15 tys w dwóch przypadkowych przelewach zupełnie nie mających nic wspólnego z dwoma kolejnymi porozumieniami które zawarłem ze spółką ... W styczniu nic nie zapłacili i zastanawiam się nad sensem takiego biernego czekania. Czy to nie czas na kolenie kroki. proszę o komentarze co można zrobić. Prokuratura ? Sąd ?
Jestem prostym lekarzem i nie znam się na zawiłościach które mnie z pewnością w tej sprawie czekają. Proszę o redę i opis.
Pozdrawiam.
W

Ostatnie doniesienie z frontu dobijania się do PCH Capital. Dostałem pierwsze pieniądze za niewykupione B12.
Może się coś ruszy?
Będę dalej dociskał!

Witam wszystkich forumowiczów a szczególnie posiadaczy obligacji PCH Capital. Mam nie wykupione obligacje z lutego 2016 kiedy to dostałem porozumienie przesunięcia wykupu na czerwiec 2016. Oczywiście wykupu nie było i odsetek też nie mam ( tych na koniec okresy wykupu także nie otrzymałem...) . Zadziwiające jest to , że jak już pisaliście , nie ma kompletnie możliwości kontaktu z firmą ( łącznie z tym że osobiście dowiedziałem się jak " NIE-działa " wirtualne biuro firmy ). Jestem już po wysłaniu za potwierdzeniem odbioru ( ktoś jednak odebrał) wezwania do zapłaty . Teraz pozostał mi sąd... Nie mam doświadczenia w tej materii. Proszę o radę kogoś kto orientuje się w tym temacie - czy są szanse na uzyskanie jakiegoś " tytułu wykonawczego " w e - sądzie , czy też muszę iść inną drogą ( kancelaria , sąd stacjonarny itp...). Jeśli macie jakieś doświadczenie albo przeszliście już podobną ścieżkę i coś uzyskaliście od PCH to proszę o mail lub umieszczenie postu na forum.
PS.
Kolega ma wykup obligacji pod koniec tego roku oraz kolejne za 1,5 roku i regularnie otrzymuje odsetki ( ostatnie w czerwcu 2016.
Zupełnie nie wiem co o tym sądzić...

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 10 grudnia 2018 11:41:39
Liczba wpisów: 4
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,199 sek.

kquekkzu
mwatthfc
eblceumq
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 138,84 zł +380,69% 96 138,84 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
kzdmywml
axzhnivy
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat