zflujtnx
Advertisement
PARTNER SERWISU
crpcaoyz
Szklanka

Szklanka

Ostatnie 10 wpisów
Zysk netto wzrost o 96,3% tego już nie zaznaczyłeś :)
Coś strasznie o tym 11 bit piszesz na forum Jujubee...
Ludzie patrząc na trailer TWOM tez myśleli, że to symulator chodzenia.
Dalej porównywanie P/E RP i TWOM :) halooo? RP to była przejściowa, mała premierka!
Nikt nie oczekuje powtórzenia sukcesu 11bit a Ty w kółko o tym TWOM TWOM TWOM.
Ja, taka mała leszczynka mówię, że Jujubee jeszcze pokaże na co je stać.

Jurror Jujubee nie zarabia? Nie potrafi robić gier? Hahaha myślałem, że to forum jest inne ale nie różni się od bankiera. Taki najazd na JJB a człowieku nie masz pojęcia czym będzie Kursk lub czym będzie Realpolitiks 2.
Kod:
mod: usunięto treść niezgodną z regulaminem forum

Takie dyrdymały, tak samo każdy z was nie przewidział sukcesu TWOM. Nadal uważam, że NC rządzi się swoimi prawami i żadne analizy tego nie zmienią.

Coś mi się wydaje, że strasznie pesymistyczne podchodzicie do spółki ;) Jak dobrze wiemy w grach bardziej niż grafika liczy się grywalność a tak naprawdę nie wiemy czy będzie to tylko "symulator chodzenia" Nie wiem czy zarząd byłby a tak lekkomyślny wypuszczając krapa za parę baniek.
Całkowicie nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że Realpolitiks okazał się małym sukcesem.l Ile spółek z branży może się pochwalić zwrotem kosztów w kilka dni po premierze? Poza tym w 50% mają bazę pod Realpolitiks 2 a żywotność Realpolitiks jest bardzo długa. Nie zapominajmy o zleceniach dla niemieckiego wydawcy który kontynuuje współpracę z JJB. Dlatego porównywanie JJB do FOR a już do Nicolas to kabaret.
Ilość akcji w obrocie oraz dofinansowań z gameinn spokojnie może wynieść kurs w okolice 23zl?
Zobaczymy z czym pojechali na Gamescom i czym się pochwalą po powrocie.

Witam
Proszę mi napisać, dlaczego nikt z was nie przewidział, że Jujubee będzie na poziomach 27 zł?
Zawsze czytam, że spółka zjedzie na 10 czy 7 zł ale jakoś nikt z was nie potrafi wyrysowac konkretnych przesłanek do wzrostów. Zawsze się chwalicie prognozami na spadki a nikt tak naprawdę nie potrafi przewidzieć gdzie znajdzie się kurs. Takie wróżenie z fusów spółki z NC.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 22 sierpnia 2017 20:40:52
Liczba wpisów: 4
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,192 sek.

vbfcjgju
rpxypevp
schlldzo
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 405,22 zł +387,03% 97 405,22 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
ropcskvp
dgsvdfsd
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat