Temat:
JUJUBEE
Zysk netto wzrost o 96,3% tego już nie zaznaczyłeś :) Coś strasznie o tym 11 bit piszesz na forum Jujubee... Ludzie patrząc na trailer TWOM tez myśleli, że to symulator chodzenia. Dalej porównywanie P/E RP i TWOM :) halooo? RP to była przejściowa, mała premierka! Nikt nie oczekuje powtórzenia sukcesu 11bit a Ty w kółko o tym TWOM TWOM TWOM. Ja, taka mała leszczynka mówię, że Jujubee jeszcze pokaże na co je stać.
|
|
Temat:
JUJUBEE
Jurror Jujubee nie zarabia? Nie potrafi robić gier? Hahaha myślałem, że to forum jest inne ale nie różni się od bankiera. Taki najazd na JJB a człowieku nie masz pojęcia czym będzie Kursk lub czym będzie Realpolitiks 2. Kod:mod: usunięto treść niezgodną z regulaminem forum Takie dyrdymały, tak samo każdy z was nie przewidział sukcesu TWOM. Nadal uważam, że NC rządzi się swoimi prawami i żadne analizy tego nie zmienią.
|
|
Temat:
JUJUBEE
Coś mi się wydaje, że strasznie pesymistyczne podchodzicie do spółki ;) Jak dobrze wiemy w grach bardziej niż grafika liczy się grywalność a tak naprawdę nie wiemy czy będzie to tylko "symulator chodzenia" Nie wiem czy zarząd byłby a tak lekkomyślny wypuszczając krapa za parę baniek. Całkowicie nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że Realpolitiks okazał się małym sukcesem.l Ile spółek z branży może się pochwalić zwrotem kosztów w kilka dni po premierze? Poza tym w 50% mają bazę pod Realpolitiks 2 a żywotność Realpolitiks jest bardzo długa. Nie zapominajmy o zleceniach dla niemieckiego wydawcy który kontynuuje współpracę z JJB. Dlatego porównywanie JJB do FOR a już do Nicolas to kabaret. Ilość akcji w obrocie oraz dofinansowań z gameinn spokojnie może wynieść kurs w okolice 23zl? Zobaczymy z czym pojechali na Gamescom i czym się pochwalą po powrocie.
|
|
Temat:
JUJUBEE
Witam Proszę mi napisać, dlaczego nikt z was nie przewidział, że Jujubee będzie na poziomach 27 zł? Zawsze czytam, że spółka zjedzie na 10 czy 7 zł ale jakoś nikt z was nie potrafi wyrysowac konkretnych przesłanek do wzrostów. Zawsze się chwalicie prognozami na spadki a nikt tak naprawdę nie potrafi przewidzieć gdzie znajdzie się kurs. Takie wróżenie z fusów spółki z NC.
|
|