"Panowie praktycznie nie mają doświadczenia w tworzeniu gier. Wystarczy przejrzeć ich życiorysy, zajmowali się głównie inwestowaniem w gaming. Stąd też zyski za poprzednie lata" Oni portują gry, a nie produkują
"wywiadu np z dyrektorem OML, tu widać, że człowiek żyje tworzeniem gier, jest to jego pasja" Wierz mi, że to nie jest przeważający argument- patrz Farm 51, gdzie zarząd twierdzi że uwielbia grać w fpsy i stąd stworzył WW3, a jak jest każdy widzi. Spójrz też na poprzednie gry OML- wszystko hypowane klapy. Tylko patrzeć jak zarząd będzie sypał akcjami pod kolejnego "hita".
"Nie podoba mi się chęć zwrócenia uwagi na spółkę poprzez grę Human Farm. " A na mnie właśnie ta gra najbardziej zwróciła uwagę, pamiętam jak wiele osób jarało się misją w GTA 5, gdzie Trevor mógł torturować swoją ofiarę, jeśli ta gra będzie podobna, to przyciągnie wiele osób. Pomińmy jakich :D Kasa się musi zgadzać. I pamiętajmy że kontrowersyjne tytuły przyciągają.
|
|
Temat:
FARM51
Gdybyś śledził roadmapę, to zauważył byś, że Farm sumiennie wywiązuje się ze swoich planów. Jeśli nie wierzysz w spółkę to proponuje nie tracić czasu i iść analizować inną.
|
|
Temat:
FARM51
Zespół Farm wielokrotnie podkreślał, że WW3 nie rywalizuje ani z CODem, ani z Battlefieldem, gdyż jest to gra gdzieś między nimi, a Armą. Niedługo pojawią się też informacje o nowym Bfie, ale to nie powinno być zagrożeniem. Gdy szykowała się premiera Early Acess to też bali się że wyjdzie równocześnie z BF5 i będzie mniejsze zainteresowanie, a tu proszę, nowe bfy i cody to po prostu lipa, a gracze oczekują czegoś innego. Tu największym plusem jest to, że deweloperzy słuchają graczy, a tam mają na nich wywalone...
|
|
Temat:
ONEMORE
W czwartek podadzą datę premiery i rozpoczynają kampanię marketingową.
|
|
Temat:
JUJUBEE
tak, tyle że analizę będzie można robić dopiero jak spadnie...
|
|
Temat:
AFHOL
|
|
Temat:
VABUN
śmiejecie się, a debiut bardzo udany, kurs już przebity ponad dwukrotnie
|
|
Temat: