Czyżby nie tylko technicznie ale i fundamentalnie sytuacja trochę zapomnianego Geotransu się poprawiła? Wyniki za Q1 wyglądają obiecującą, zysk całkiem łady, sporo kasy w gotówce, zakupy akcji przez zarząd… wygląda ciekawie. Warto obserwować, branża z perspektywami, choć jak każda działalność ma swoje ryzyka.
|
Temat:
GEOTRANS
Mieszko15 napisał(a):A wiec emisja kochani! Tylko po co bylo mowic ostatnio cos takiego ? "Nie chcemy emitować akcji za wszelką cenę, bo przy lekkich modyfikacjach pierwszy etap strategii możemy zrealizować za pomocą gotówki generowanej z naszej bieżącej działalności." www.money.pl/gielda/geotrans-r... Możesz wytłumaczyć gdzie widzisz nieścisłość między tym co powiedział prezes a tym co jest treścią komunikatu? Przypomnę, że komunikat dotyczy budowania księgi popytu. Cytat:Księga popytu - technika gwarantowania emisji, w której potencjalni subskrybenci akcji wprowadzanej na giełdę spółki zapisują się na listę (czyli wyrażają niezobowiązujące zainteresowanie) zanim zostanie ostatecznie ustalona cena emisji. Nazwiska i zadeklarowane subskrypcje umieszcza się w księdze. Budowa księgi popytu pozwala gwarantom emisji z wyprzedzeniem zmierzyć popyt na akcje na rynku. [...]
|
Teraz działa bardzo dobrze. Dziękuję.
|
Cześć,
Problem występuje od kąt pamiętam, w końcu postanowiłem go zgłosić bo jest dość uciążliwy. Na Androidzie korzystam z przeglądarki Microsoft Edge, gdy w tej przeglądarce otwieram stronę stockwatch.pl nie można jej w bardzo wielu miejscach przewijać. Np. strony głównej nie można przewinąć w dół, ale już jak się kliknie w link artykułu, to artykuł mi się przewija. Kłopot jest również jak dostaję na maila powiadomienie o komunikacie ze spółki - klikam w link z maila, otwiera mi się strona z komunikatem, ale nie mogę go przeczytać bo strona się nie przewija. Takie zachowanie strony sprawia, że na Androidzie w MS Edge nie da się korzystać z portalu. Być może da się to w miarę łatwo naprawić.
|