ja kupiłem zestaw Tani Rysiek za 45 i teraz żałuje....
|
zostaliśmy wydymani przez Krauzego. moje 80 % kapitału w OIL-u to jakaś porażka życia. Nie wiem czy to odrobię . Miało być pod koniec roku 60 zł.
|
Po tym co prezio powiedział mogę jedynie pogratulować ludziom którzy nie weszli do spółki. Współczuję ludziom którzy mają te akcje bo z tego co słyszałem to Gricuk by chciał aby wydobycie wystartowało w 2011, jeżeliby chciał to to wydobycie ruszy w 2012 lub 2013. Ebor może wejść za rok. NASZE pieniądze są ugotowane ! Myślę nad sprzedażą,kupiłem te akcje za 45 zł, strata by była duża. Trzeba się teraz przygotować na duży spadek. Poniżej 25 zł. Pytanie gdzie się zatrzymiemy? 20 ? 15 zł ? Co z tego że wzrost może być 100% jeżeli za 2-3 lata , komu sie chce czekać? Nie mi ale muszę. Co o tym sądzicie? Nie licze na żadne pozytywne info w tym roku. Pieniędzy nie mają, ropy nie mają. w 2012 powiedzą, że "jako pierwsi weszli na głęboką wodę i utonęli! "
|
Temat:
ERG
Siemka mam do Was pytanie , co byście zrobili na moim miejscu....mam akcje Petrolinvestu, prawie cały kapitał, chce sprzedać te akcje i kupić za wszystko Erg-a ( mam już tu mały pakiet) . Problem jest taki że kupiłem Petrol za 45 zł a teraz stoi po 30. i miałbym strate. ale tak myśle że Erg odrobi mi te straty do końca roku. Co byści zrobili na moim miejscu ? Pozdrawiam
|