nioqtysn
Advertisement
PARTNER SERWISU
vervjgtr
cichy027

cichy027

Ostatnie 10 wpisów
Może mi ktoś wyjaśnić jak to teraz będzie wyglądać z Orlenem i PGNiG? Bo skoro Lotos wystrzelił po decyzji o fuzji a wczoraj chyba było potwierdzenie kolejnej fuzji Orlenu z PGNiG t teraz Orlen idzie na 120 a PGNiG na 50? dzisiaj już 8% na PGNiG

Do tego trzeba się zastanowić czy obecna epidemia nie wywoła efektu antyglobalizacji

Poniekąd krewa odpowiedział aczkolwiek produkcja sama w sobie to nie wszystko, i tu oni mają know-how do tego maja nowoczesne zaplecze maszyn i inżynierów. Na moje to brakuje im sprawnego managera który to pospina w całość albo porostu komuś zależy aby ursus się nie podniósł z kolan tym bardziej że sytuacja nie trwa od roku czy dwóch a od wielu lat jak patrzyłem na notowania historyczne ale też oglądałem ich park maszyn i produkty wraz z ich możliwościami. pyzatym już jakiś czas temu mieli nawet na targach zaprezentowany mały dostawczy samochód elektryczny ale słuch po nim zaginął a wystarczyło rozwinąć temat i zaproponować go listonoszom kurierom na własnej dg.

Bo widzisz większość tu przebywających na forum zapewne spogląda na cyferki a ja jako że jestem nowy i nie doświadczony to zaglądam w zakamarki i widzę potencjał rozwojowy w szerszym spektrum aczkolwiek to wymaga szybkich decyzji w odpowiednim kierunku i zaangażowania odpowiednich ludzi do skoordynowania działań nie tylko w samym ursusie ale też przede wszystkim poza firma.

kolego jak to mówią w moim ze tak się wyrażę półświatku ursus rzucił się na produkcje autobusów gdzie nawet najwięksi mają problemy aczkolwiek pomimo źle podjętej decyzji to właśnie ta decyzja może myć impulsem do odbicia się ale niema zbyt wiele czasu tyle ze ursus już ma potrzebny sprzęt i technologie wystarczy się dostosować

Witam. przepraszam ze tak ostentacyjnie i bez żadnej ogłady ale ciekawi mnie jedna sprawa na temat ursusa. Mianowicie czy prominenci zarządzający firmą nie widzą ze siedzą na żyle złota? Nawet nie trzeba by było restrukturyzować tylko otworzyć nowy projekt na rodzimym rynku.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 22 lipca 2022 21:33:38
Liczba wpisów: 6
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,214 sek.

bgjsbvgh
oxnlassx
Prezentacja inwestorska Grupy Klepsydra - 11 września 2025 r.
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 732,61 zł +388,66% 97 732,61 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
vonhgrdz
sbibupyw
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat