Temat:
ASBIS
Dla formalności... CS twierdził, że nie planują zmian w polityce dywidendowe. Oznacza to dywidendę do wypłacenia prawdopodobnie w Maju w wysokości 0,40 do 0,43 USD. Wszelkie inne wartości to na tę chwilę jedynie spekulacje, nie mające żadnego oparcia w wypowiedziach zarządu lub polityce dywidendowej. Kropka.
|
|
Temat:
ASBIS
No cóż  . Na dzisiaj fakty są takie, że Grudzień 21 +16% przychodu vs. 2020. Według mnie to fenomenalny wynik, tym bardziej wobec tak wysokiej bazy z 2020. Dziś AT mówi jedno, za dwie sesje może już inaczej wyglądać ta układanka techniczna. Na dziś fundamenty pozostają niezmiennie baaardzo solidne.
|
|
Temat:
ASBIS
Dla użytkowników BOŚ będzie widoczna po 3 dniach (D+3), do publicznej wiadomości będzie przekazana po 7 dniach kalendarzowych.
|
|
Temat:
PYRAMID
Vox ja również wpadłem na ten komentarz. Owszem jest negatywny, owszem dotyczy grafiki, ale jest to jeden z dwóch komentarzy w tym tonie odnoszących się do grafiki; co za tym idzie posługiwanie się liczbą mnogą "ludzie" jest mocno >nad wyraz<. Choć dwa człowieki to już grupa ludzi.  W tym miejscu pragnę nadmienić, iż przejrzałem wszystkie komentarze na wszystkich platformach z bieżącym streamem. Generalnie stream na plus.
|
|