Temat:
MCI
Kierujac sie wypowiedziami z tego watku kupilem niedawno mci za 4.90, oczywiscie podejmujac ryzyko na wlasna odpowiedzialnosc. Sprzedalem po paru dniach, jak doczlapal do 4.70. Poniewaz troche sie zezlilem na ta spolke, to mialem w nia nie inwestowac, ale skoro tyle czasu czekala po spadku kolo 4 zl, to kupilem za 4.02, a dzisiaj oddalem po 4.32 ... I znowu tak zachecacie, ze znowu bym kupil za 4.32 i kto wie, moze znowu bym stracil, dlatego dla odmiany typuje przeciwnie do was ;)
Oczywiscie, nalezy wziasc poprawke na to, ze na gieldzie jestem gdzies od miesiaca, i na razie sie bawie malymi kwotami, no i doswiadczenie tez mam znikome .. nie ukonczylem tez kursu jasnowidzenia, wiec coz... niczego nie moge zagwarantowac ;)
|
Temat:
MCI
A moim zdaniem teraz elegancko zjedzie kurs ponizej 4zl, pewnie na 3.80 albo cos kolo tego. Nie podpieram sie wykresami wiec trudno mi "na oko" stwierdzic ;) Czas pokaze, kto mial racje
|
Problem tylko w tym, ze czesto nie wiadomo, czy jeszcze jest tanio, czy juz jest drogo. Nie wiadomo takze, czy najlepsza spolka nagle nie okaze sie bankrutem i odwrotnie ;)
|