PARTNER SERWISU
hwwkwunj
barabaszek

barabaszek

Ostatnie 10 wpisów
Witam.Postaram się :-).Przede wszystkim poczytałem sobie Wasze opinie i "milego" jak również glosy krytyczne co do jego wypowiedzi.Mój komentarz:
- nie wiem czemu nikt sobie nie zadał trudu aby się dowiedzieć ....dlaczego? ....walor spadał,
- pisanie o walorze który jest na giełdzie od 20 miesiecy,że nie można w analizach brać pod uwagę interwału miesięcznego jest....niedorzeczne (wiele spółek notuje wzrosty od marca zeszłego roku tak więc wykres w tym przypadku 10-cio miesięczny niespełna jest dla większości "techników" wystarczającym dla określenia lokalnych wsparć i oporów obecnych wzrostów...mało tego, jest wykresem, na którym bazują przewidując przyszłe zachowania się akcji w okresie krótkoterminowym (jak dla mnie)),
- nawiązując do wypowiedzi inwestora1234: Pani Jalanta Rutowicz, jak mniemam nie bedzie wychodzić z walora po cenie wskazanej przez Ciebie.... :-),
- co do ostatniego komentarza forumowicza "pop"....cytuję" wszystkie średnie są skierowane w dół,więc póki co mamy trend spadkowy"....a więc juz nie są,
- aby nie narażać się na totalną krytykę po moim pierwszym poście...to życzę wszystkim spokojnych wzrostów na akcjach(tym doświadczonym... tym niedoświadczonym...rakiety) w nowym roku ....
- reasumując : Stormm musiał chcąc nie chcąc wywalać akcje, co było powodem, iż walor nie rósł w okresie wybicia naszego "grajdoła" .....dlaczego musiał?....na to pytanie znajdźcie moi mili odpowiedź w ramach szkolenia o podstawach "bycia" walorów na giełdzie (szczególnie polecam fragment o free float),
- dla mnie cena jest dobra z poślizgiem kilku-groszowym....zakupię...oczywiscie ze stopem....w dwóch etapach ...po cenie obecnej i kilka groszy nizej na wsparciu (pod warunkiem ,że walor zejdzie niżej ....a tak właśnie może (nie musi) się stać....a moje działania jak zwykle oceni Pan Rynek....
PS."Pop" warto zaglądnąć na Monitor spółki....wszystko jak na dłoni....nawet na tle szerokiego rynku.....a spólka JEST niedowartościowana i to jest fakt.
Pozdrawiam serdecznie.

Mir_oslaw AT zawsze ma znaczenie ...czy się to komuś podoba czy nie...dlatego zacznę od 2,37.Pozdrawiam i powodzenia.

Tak mi akurat z kreseczek wyszło...optymalnie walor dla potwierdzenia powinien się zamknąć cena closed nad 2,37.Miły byłby wzrost wolumenu przy niespadającym kursie...mam pisać dalej? :-).

Witam szanowne grono inwestorów.Pierwszy odkup tej spółki zrobię w okolicach ceny 2,37zł.Pozdrawiam.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 9 czerwca 2010 11:14:39
Liczba wpisów: 4
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,194 sek.

vuwjjvaa
rifgxffy
dgkkfach
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
sossaobr
xejeznvq
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat