lrujznqy
Advertisement
PARTNER SERWISU
watpdlco
Hanna

Hanna

Ostatnie 10 wpisów
...w bessellerach na 5 miejscu (gatunek: gry strategiczne). Chyba z wrażenia zabraklo poprzednio numeru miejscaAngel

Anomaly widzę w bestsellerach gier strategicznych na miejscu, w ofertach specjalnych na 2 miejscuAngel

Ja ją widzę na 9 miejscu, a nie w drugiej dziesiątce. Może źle widzę.Think

Witam.
www.gry-online.pl/S013.asp?ID=...

Co o tym sądzicie?Angel

Frog, z Twojej odpowiedzi wynika, że poczułeś się dotknięty moim komentarzem.
Przepraszam, nie miałam takiego celu.
Nie ograniczaj się ( bardzo proszę) do czytania tylko moich "merytorycznych" opinii, ponieważ w ten sposób zapomnisz alfabetu :)
Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam.

Sprawdziłam.
Po wpisaniu 6 liter (anomal). Uważam to za bardzo dobry wynik. Czy znasz po wpisaniu ilu liter Wiedźmina, przed jego premierą w 2007, Google sugerował nazwę gry?
Pytanie oczywiście uważm za retoryczne, ma tylko zwrócić Twoją uwagę na bezużyteczność takich spostrzeżeń.

Ps. Niektórych niepokoi brak info co do daty premiery. Dla mnie to powód do optymizmu, nie zaś niepokoju. Jestem pewna, że cały zespół pracuje "24 godziny" na dobę nad grą.
Dopracowują tę grę w każdym detalu i nie chcą rzucać terminów by się z nich wycofywać.
To debiut nie tylko gry ale i firmy na rynkach światowych.Dotychczasowy brak podania terminu tylko potwierdza ogromną wiarygodność spółki i jej odpowiedzialność.
A to co z tego powodu spekulanci robią z kursem to nie jest żadnym zmartwieniem zespołu.
Co ponownie dowodzi, że nie obecny kurs jest przedmiotem ich zainteresowania a sukces na który ciężko pracują i który dzięki temu odniosą.

frog napisał: "... jest różnica między ubawem z czyjejś pomyłki, a sianiem propagandy sukcesu na wszystkich forach giełdowych"
Otóż Frog, nie uważam, że Damian666 uprawia propagande sukcesu.I nie uważam, że to jest forma nagonki. Człowiek cokolwiek na tym się zna, zainwestował w sukces firmy własne pieniądze i dzieli się tylko własnymi emocjami i nadzieją, z każdym kto Go czyta.
W Jego wpisach jest dużo radości z dobrej prasy o Anomaly ( ta radość udziela się również mnie, jako inwestorowi w tę Spółkę). Damian666 nie kreuje się na fachowca, lecz dzieli się swoją wiedzą i swoim entuzjazmem. Nie krytykuj więc człowieka, bo nie masz za co.
Jeśli chodzi o 11bit, też wierzę w Ich ogromny sukces. Wiarę tę opieram nie na intuicji, ale na przekonaniu, że 11bit to zespół bardzo mądrych ludzie, pracowitych, zdolnych, młodych. I nie ma żadnego powodu by nie zrobili prawdziwej kariery.

Nie rozumiem tych wielu dywagacji.Wszyscy zainwestowaliśmy w przyszłość 11bit, wierzymy w sukces firmy, nie tylko ten krótkoterminowy związany z Anomaly.
Z przeczytanych wielu informacji o 11bit studio, wynika jednoznacznie, że to świetny zespół utalentowanych, mądrych ludzi. Przed Nimi lata pracy i prawdziwa kariera.
Niech mają jak najwięcej zysków i satysfakcji, i my, akcjonariusze razem z Nimi.
Pozdrawiam Państwa Noworocznie!

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 21 czerwca 2011 02:07:39
Liczba wpisów: 9
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,248 sek.

hqdwmgpc
iokancvw
Prezentacja inwestorska Grupy Klepsydra - 11 września 2025 r.
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 732,61 zł +388,66% 97 732,61 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
gmdnkxym
obucesrz
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat