PARTNER SERWISU
xskvcghu

Z przymrużeniem oka "Czarny Scenariusz 21 maj"

Oszir
0
Wpisów: 12
Wysłane: 11 maja 2011 16:06:03
Żeby łatwiej Wam było zrozumieć co mi chodzi po głowie najpierw przeczytajcie artykuł na onet.pl "Jak plotka rządzi światem?" pod linkiem: biznes.onet.pl/jak-plotka-rzad...
oraz ostatnie informacje o panice w Rzymie: wiadomosci.onet.pl/nauka/panik...
lub dużo wcześniej problem roku 2000 o którym też było głośno "pluskwa milenijna"

Nie wiem czy się natknęliście na informacje o końcu świata który ma być rzekomo 21 maja. Sprawa jest na tyle interesująca że komuś bardzo zależy na tym aby jak najwięcej ludzi w to uwierzyło, natknąłem się w mieście na bilbordy reklamowe "21 maj dzień sądu..." w bardzo atrakcyjnych miejscach np. na przeciw pksu. Też interesujące jest to że źródło jakby to nazwać... kampanii reklamowej pochodzi z U.S.A co może świadczyć o akcji ogólnoświatowej...

Teraz moje podstawowe pytanie: Czy to może mieć w najbliższym czasie wpływ na notowania GPW? Think

Patrząc na zachowania psychiczne ludzi i łatwość manipulacji na przykładach pluskwy milenijnej, panice w Rzymie lub chociażby ostatniego Love Parade gdzie każdy uciekał nie musząc tego robić ja osobiście mam mieszane uczucia puke_l Interesuje mnie np. czy ludzie nie poddadzą się panice i nie zaczną masowo wychodzić z GPW i brać kredytów na ostatni dzień żeby się dobrze zabawić? binky (póki co paniki nie ma ale jak będzie?)

Jeśli to jest kampania reklamowa jakiegoś nowego megahitu który 21 maja ma się ukazać w kinach to jest robiona po mistrzowsku brakuje mi tu jeszcze jakiegoś mesjasza który by zstąpił z nieba i oficjalnie zapowiedział dzień premiery Whistle

Lub inna teoria mojej bujnej wyobraźni to taka że może CVC Capital Partners coś kombinuje który ma do zainwestowania 42 miliardy dolarów i chce sobie wypełnić portfel papierami zakupionymi po niższych cenach Anxious

Ciekawe ilu już osobom zdarzyło się pomyśleć pod tym kontem, w sumie ja bym był zadowolony z takiego toku wydarzeń zawsze to okazja kupna 20 maja ciekawych papierów po niższych cenach i wyjście z nieudanych inwestycji, pewny zarobek jak po ostatnim kryzysie Boo hoo!

Pozdrawiam wszystkich życzę samych zysków thumbright

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,095 sek.

aqbawqig
kjkxzszw
pvmfxhco
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
exgmozei
eymyiamq
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat