Temat:
IDEON
Ciekawe też jak daleko jest w stanie zajść... oby jak najwyżej. Życzę wszystkim akcjonariuszom centka po 1 zł do końca roku
|
|
Temat:
IDEON
Ważne, żeby wzrost utrzymał się do końca sesji. Bo nie raz na CZP w ciągu dnia ładnie szło do góry a potem wzrost ten nie był utrzymany. Bądźmy dobrej myśli ;)
|
|
Temat:
IDEON
sbyszek napisał(a):krisu18 napisał(a):W takiej sytuacji jeśli ktoś ma akcje to chyba najlepiej nic nie robić... Szkoda, że nie mam gotówki bo wtedy to bym zakupił... może grubasy zmieniają konie, popatrzcie co się dzieje z Karen tzn. co masz na myśli? Może uda się centkowi zakończyć sesję na 40gr wtedy to będzie chyba dobry prognostyk.
|
|
Temat:
IDEON
W takiej sytuacji jeśli ktoś ma akcje to chyba najlepiej nic nie robić... Szkoda, że nie mam gotówki bo wtedy to bym zakupił...
|
|
Temat:
IDEON
No i przebili :/ Ciekawe gdzie się teraz zatrzyma i kiedy pójdzie w góre... jeśli w ogóle.
|
|
Temat:
POLAQUA
Nie ma sie co przejmować. Cierpliwości... to popłaca :) Prędzej czy później powinno sie wybić do góry. Spadać to już raczej nie bedzie. Takie jest moje skromne zdanie. Dla porównania można zobaczyć co sie działo np. z O2O w ostatnim czasie jak długo trwał w konsolidacji... a teraz pięknie sie wybił :) Ja mam nadzieje, że to samo stanie sie z POLAQUA. Pozdrawiam akcjonariuszy.
|
|
Temat:
ONE2ONE
No wreszcie sie wybiło :) Cierpliwośc popłaca :) Ciekawe do ilu teraz dojdzie... czy przebije 9zł...
|
|
Temat:
POLAQUA
Może dowiemy sie dziś po Walnym Zgromadzeniu...
|
|
Temat:
POLAQUA
|
|
Jak myślicie do jakiej ceny zejdzie papier bo chyba korekta jednak bedzie miala wiekszy zasięg...
|
|
Temat:
POLAQUA
Ja myślałem o wejściu przy 17zł jednak sie wstrzymałem i teraz czekam na rozwój sytuacji kolejny poziom dla mnie to 15zł chociaż coś mi sie wydaje, że przy obecnej sytuacji może nawet zejść niżej. Teraz to chyba z jakimikolwiek zakupami sie wstrzymać.
|
|
Temat:
POLAQUA
Ciekawe do ilu teraz zejdzie... Jak myślicie zejdzie poniżej 15zł? Pozdrawiam
|
|
Temat:
ONE2ONE
Wie ktoś może co jest przyczyną tak dużych wzrostów w ostatnich dniach?
|
|
Temat:
PLASTBOX
Witam. Przyglądam się tak wykresowi plastboxu i w dniu 02.10.2007 powstała luka podczas bessy. Wydaje mi sie, że ma to wpływ na zachowanie sie kursu w ostatnich dniach. Jak widać z wykresu nie jesteśmy w stanie przebić oporu wyznaczonego przez tą lukę co może świadczyc o tym że kurs będzie spadać. Prosze o Wasze opinie na ten temat. Pozdrawiam.
|
|