PARTNER SERWISU
tdvibhgu
krisu18

krisu18

Ostatnie 10 wpisów
Ciekawe też jak daleko jest w stanie zajść... oby jak najwyżej. Życzę wszystkim akcjonariuszom centka po 1 zł do końca roku Pray

Ważne, żeby wzrost utrzymał się do końca sesji. Bo nie raz na CZP w ciągu dnia ładnie szło do góry a potem wzrost ten nie był utrzymany. Bądźmy dobrej myśli ;)

sbyszek napisał(a):
krisu18 napisał(a):
W takiej sytuacji jeśli ktoś ma akcje to chyba najlepiej nic nie robić... Szkoda, że nie mam gotówki bo wtedy to bym zakupił...

może grubasy zmieniają konie, popatrzcie co się dzieje z Karen

tzn. co masz na myśli?

Może uda się centkowi zakończyć sesję na 40gr wtedy to będzie chyba dobry prognostyk.

W takiej sytuacji jeśli ktoś ma akcje to chyba najlepiej nic nie robić... Szkoda, że nie mam gotówki bo wtedy to bym zakupił...

No i przebili :/ Ciekawe gdzie się teraz zatrzyma i kiedy pójdzie w góre... jeśli w ogóle.

Nie ma sie co przejmować. Cierpliwości... to popłaca :) Prędzej czy później powinno sie wybić do góry. Spadać to już raczej nie bedzie. Takie jest moje skromne zdanie. Dla porównania można zobaczyć co sie działo np. z O2O w ostatnim czasie jak długo trwał w konsolidacji... a teraz pięknie sie wybił :) Ja mam nadzieje, że to samo stanie sie z POLAQUA.
Pozdrawiam akcjonariuszy.

No wreszcie sie wybiło :) Cierpliwośc popłaca :) Ciekawe do ilu teraz dojdzie... czy przebije 9zł...

Może dowiemy sie dziś po Walnym Zgromadzeniu...

Może zniżka kursu była spowodowana tym:
1) www.bankier.pl/wiadomosc/P-R-I...
2)www.bankier.pl/wiadomosc/P-R-I...
3) www.bankier.pl/wiadomosc/P-R-I...
Ktoś wiedział prędzej i kurs spadał. Nadzieja w tym że teraz kurs się wreszcie odbije. Jak narazie obrót w ciągu jednej godziny sesji jest większy niż to było w ostatnich dniach przez całą sesje a kurs się w sumie zatrzymał. Zobaczymy jak bedzie na końcu notowań.

Jak myślicie do jakiej ceny zejdzie papier bo chyba korekta jednak bedzie miala wiekszy zasięg...

Ja myślałem o wejściu przy 17zł jednak sie wstrzymałem i teraz czekam na rozwój sytuacji kolejny poziom dla mnie to 15zł chociaż coś mi sie wydaje, że przy obecnej sytuacji może nawet zejść niżej. Teraz to chyba z jakimikolwiek zakupami sie wstrzymać.

Ciekawe do ilu teraz zejdzie... Jak myślicie zejdzie poniżej 15zł?
Pozdrawiam

Wie ktoś może co jest przyczyną tak dużych wzrostów w ostatnich dniach?

Witam.
Przyglądam się tak wykresowi plastboxu i w dniu 02.10.2007 powstała luka podczas bessy. Wydaje mi sie, że ma to wpływ na zachowanie sie kursu w ostatnich dniach. Jak widać z wykresu nie jesteśmy w stanie przebić oporu wyznaczonego przez tą lukę co może świadczyc o tym że kurs będzie spadać.
Prosze o Wasze opinie na ten temat.
Pozdrawiam.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 2 lutego 2012 13:51:45
Liczba wpisów: 17
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,298 sek.

kquekkzu
mwatthfc
eblceumq
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 138,84 zł +380,69% 96 138,84 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
kzdmywml
axzhnivy
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat