Wielki Szacun dla zwycięzcy Kurcze zapomniałam o pażdzierniku  . Wszystko przez to, że urodziłam się 1 pażdziernika i ostatnie dni przebiegły pod znakiem - STO LAT O nic nie proszę, regulamin trzeba przestrzegać  Jeszcze raz GRATULACJE
|
|
Przede wszystkim gratulacje dla zwycięzcy ;-) Rzutem na taśmę Tjappy zrzucił mnie z drugiego miejsca;( A mówiłam, że ostatni będą pierwszymi;))) Bardzo się cieszę z zaszczytnego trzeciego miejsca;-)
|
|
Sunnyday,
wielkie dzięki. Rzeczywistość jest jeszcze bardziej radośniejsza :). Jak na razie ćwiczę siłę woli i nie upłynniam, ale palec mnie świerzbi okrutnie ;-)
|
|
|
|
Hajduczek OPN 10
|
|
ups.., pardon. Już naprawiam błąd ;)
|
|
Ja w dalszym ciągu OPN ;-). Z ostatniego miejsca dochrapałam się dzięki OPN przez moment na drugie, ale to nie koniec wzrostów tej spółeczki. Pozdr.
|
|
mila napisał(a): ok, ale rozumiem, że jak będziesz aktualizował to nie tylko na czwartek, ale i na zaległe dni? :)
Frog - bycie przewodnikiem stada zobowiązuje
|
|
a ja się cieszę, że moje oponki idą na północ i że w realu kupiłam je o wiele wcześniej ;-)
|
|
Cytat:sunnyday i Hajduczek, Przy pierwszej okazji zapraszam na pojednawcze piwo. Zaproszenie przyjęte
|
|
Frog napisał(a):Hajduczek napisał(a):...ostatni będą pierwszymi;-) Nie łam się. Tutaj to tylko obciach przed anonimowymi nickami z portalu. Gdyby taki wynik był w realu, tłumaczyłbyś się żonie Z dwojga złego... Jestem kobietą (jak śpiewała Górniak) ,a wiesz, że kobiety nie tłumaczą się przed nikim  . Tak na poważnie  , nie martwię się chwilowym spadkiem. Wierzę w tę spółkę. Przynosi spore dochody, tylko właściciele trochę ją olewają. Jest wyjątkowo niedowartościowana. Myślę, że w najbliższym czasie "ktoś" się nią zainteresuje i wtedy tylko w górę  Dla mnie jest to jedna z perełeczek na naszym straganie. Pozdr.
|
|
...ostatni będą pierwszymi;-)
|
|
oczywiście dlatego, że jestem na szarym końcu :)))
|
|
Popieram, bardzo słuszna i dojrzała decyzja
|
|
Hajduczek - OPN 10
|
|