No to ja podam 144zł
|
Fantastycznie! :) Bardzo dziękuję i z tej okazji chciałbym jeszcze was pochwalić, że tego typu akcje to bardzo dobra forma promocji. Ja nie interesuję się giełdą na tyle, żeby w tym momencie wykupywać ten abonament. Jestem na Stockwatch od roku, kiedy to równy rok temu kupowałem akcje Tauronu, które ostatnio sprzedałem z zyskiem w okolicach 25%. Teraz mam trochę wolnej gotówki, ale brak pomysłów na inwestycje. W tym momencie określiłbym siebie jako zdecydowanie biernego inwestora, w sensie, że moje decyzje są całkowicie uzależnione od opinii krążacych po serwisie, również od statystyk, do których będę miał niedługo dostęp.
Dzięki temu konkursowi umożliwiliście mi dostęp do pełnej wartości waszej strony i na 50% zdobyliście abonenta, który bez tego konkursu być może jeszcze długo zwlekałby z decyzją wykupienia abonamentu.
Pozdro
|
Ja właśnie wróciłem z MCDonald's przy skrzyżowaniu Marszałkowskiej ze Świętokrzyską. Na stronie mpay.pl jest wylistowane jako jedno z miejsc, gdzie można robić zakupy w ten sposób. Na drzwiach wejściowych (i tych od Marszałkowskiej, i tych od Świętokrzyskiej) nie ma żadnej naklejki informującej o tej formie płatności. Przy kasach to samo, brak jakiejkolwiek reklamy. Po krótkiej obserwacji nigdzie nie ma na ten temat informacji. Rozmawiałem też z kierowniczką zmiany, która pokazując na czytnik kart uśmiechnęła się pytająco, więc wytłumaczyłem jej o co mi chodzi. Powiedziała, że "Taaak, coś kojarzę, to chodzi o wysyłanie jakichś kodów przez telefon, tak? Nie bardzo się orientuję, ale popytam." :) Więc tak jak widzicie. Forma płatności dostępna, tylko że nikt nie stara się z nią dotrzeć do szerszego grona klientów. Inna sprawa, jak zauważył kolega wyżej, że płacenie za hamburgera smsem, kiedy można to zrobić szybciej gotówką lub kartą mija się z celem i tak naprawdę największe udogodnienie to opłata za bilet lub parkomat (przynajmniej obecnie). Niemniej jednak taka forma istnieje. Poniżej zdjęcia, choć niestety samej informacji w formie naklejki, tudzież ulotki nie uchwyciłem.  kliknij, aby powiększyć kliknij, aby powiększyć
|