|
|
dniem ustalenia dywidendy jest 1 października, czyli najbliższy poniedziałek.
|
|
Temat:
PZU
21.10
|
|
witam, na jakim poziomie oceniacie ewentualny koniec spadków? Może warto na obecnym poziomie sprzedać i odkupić taniej? Pozdro!
|
|
Temat:
ORCOGROUP
Drodzy Państwo, nie martwią Was ostatnie bardzo duże spadki? Od szczytu Orco spado przez kilka dni 22 procent. Jest jakas iskierka nadziei na wzrosty. Pozdrawiam.
|
|
Drodzy Państwo, lecimy dalej na północ, czy oczekiwanie na głębszą korektę? W ostatnich dniach mocno buja notowaniami.
|
|
Temat:
ALMA
Jakie przewidywania na najblizszy okres odnośnie tej spółki? Warto jeszcze potrzymać, czy realizować? Pozdro.
|
|
Jack_Be, daj znać, jak będziesz redukował. Ja czekam cierpliwie bez pampersa. Pozdro.
|
|
Myslicie, że ostatnie spadki to korekta przed dalszymi wzrostami, czy może się pogłębiać?
|
|
oj ciężko było, ale wytrzymałem. Mam nadzieję, że od poniedziałku lecimy na północ
|
|
Co się dzieje z orco, na jakim poziomie przewidujecie odbicie?
|
|
Drodzy Państwo, na jakie poziomy liczycie. Sądzicie, że jest to początek dłuższej fali wzrostowej, czy czeka nas większa korekta?
|
|
Temat:
CIECH
Jest szansa na obicie na północ, czy będzie dalej obsuwać się?
|
|
dzięki za stronkę
|
|
i piękna końcówka!
|
|
Jakoś się na razie trzyma orco patrząc na duże spadki na niektórych spółkach.
|
|
Temat:
CIECH
Co się dzieje, że taki duży spadek?
|
|
Jakie przewidywania co do tej spółki? Warto jeszcze potrzymać, czy sprzedać i kupić coś innego?
|
|
Temat:
CIECH
Drodzy Państwo, jakie przewidywania co do tej spółki. Nie wiem, czy trzymać ją dalej, czy realizować zysk. Męczący ten kurs w ostatnich dniach.
|
|