prjhpbjm
Advertisement
PARTNER SERWISU
ndozjfcl
referat50

referat50

Ostatnie 10 wpisów

dniem ustalenia dywidendy jest 1 października, czyli najbliższy poniedziałek.

21.10

witam, na jakim poziomie oceniacie ewentualny koniec spadków? Może warto na obecnym poziomie sprzedać i odkupić taniej? Pozdro!

Drodzy Państwo, nie martwią Was ostatnie bardzo duże spadki? Od szczytu Orco spado przez kilka dni 22 procent. Jest jakas iskierka nadziei na wzrosty. Pozdrawiam.

Drodzy Państwo, lecimy dalej na północ, czy oczekiwanie na głębszą korektę? W ostatnich dniach mocno buja notowaniami.

Jakie przewidywania na najblizszy okres odnośnie tej spółki? Warto jeszcze potrzymać, czy realizować? Pozdro.

Jack_Be, daj znać, jak będziesz redukował. Ja czekam cierpliwie bez pampersa. Pozdro.

Myslicie, że ostatnie spadki to korekta przed dalszymi wzrostami, czy może się pogłębiać?

oj ciężko było, ale wytrzymałem. Mam nadzieję, że od poniedziałku lecimy na północ

Co się dzieje z orco, na jakim poziomie przewidujecie odbicie?

Drodzy Państwo, na jakie poziomy liczycie. Sądzicie, że jest to początek dłuższej fali wzrostowej, czy czeka nas większa korekta?

Jest szansa na obicie na północ, czy będzie dalej obsuwać się?

dzięki za stronkę

i piękna końcówka!

Jakoś się na razie trzyma orco patrząc na duże spadki na niektórych spółkach.

Co się dzieje, że taki duży spadek?

Jakie przewidywania co do tej spółki? Warto jeszcze potrzymać, czy sprzedać i kupić coś innego?

Drodzy Państwo, jakie przewidywania co do tej spółki. Nie wiem, czy trzymać ją dalej, czy realizować zysk. Męczący ten kurs w ostatnich dniach.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 13 lipca 2013 09:58:51
Liczba wpisów: 22
[0,01% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,273 sek.

ozrssoym
tcsvwsxg
sneagrsr
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 751,90 zł +383,76% 96 751,90 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
xnkhjlop
brnwuyij
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat