Temat:
BORYSZEW
Pozdrawiam wiernych fanów Borka...a dzisiejsza sesja to  jednak warto byc długoterminowcem
|
|
Temat:
BORYSZEW
Taurusie chyba możemy byc spokojni o przyszłośc mnie zastanawia tylko jedno - skąd wezma kasę na przejęcie tego giganta???
|
|
Temat:
BORYSZEW
Style ale dlaczego longowcy mieli by wyskakiwac przy 5 pln? wiedząc że to na wykresie mały ząbek i zjazd będzie do 4,57 a potem wyskok na 6,08 - szkoda prowizji dla DM :)
Oczywiście tak na prawde nikt nie wie jak będzie rozmawiamy tutaj wyłącznie o dziwnej korelacji 2 letniego wykresu
|
|
Temat:
BORYSZEW
Kamil Gemra napisał(a):Czekamy na pierwsze pytania do zarządu Boryszewa Świetny pomysł ja propouje takie: 1. Czy spółka myśli o wypłacaniu dywidendy dla akcjonariuszy w najbliższych latach
|
|
Temat:
BORYSZEW
Panowie, wykresy wykresami ale trzeba troche spojrzec na historię spółki i jej głównego udziałowca. Parę lat temu kupował Boryszew za 18gr i wykorzystując hossę doprowadził kurs na 32pln i jakoś nie było problemu żeby handlowac na tak wysokich poziomach. Przypominam tylko że Boryszew nie miał wtedy takich fundamentów jak dzisiaj. Wtedy można zaryzykowac że były to wzrosty spekulacyjne dziś są fundamentalne. Wiem że wielu inwestorów boi się tej spółki ze wzg. na przeszłośc...ale chyba tak ma byc. Strach i niepewnośc to pożywka dla wzrostów. Więcej nie pisze ale zachęcam do lektury i biografii R.K pozdr
|
|
Temat:
BORYSZEW
Każdy sam podejmuje decyzje ale jak już Taurus zauważył fundamentalnie wygląda pięknie ja będę trzymał do końca hossy bo wiem kto to jest Roman i co robi ze spółkami w czasie hossy
|
|
Temat:
BORYSZEW
Danek to jest tylko teoria nakładających się wykresów spójrz na 2 letni i powiedz mi wtedy czy
|
|
Temat:
BORYSZEW
Witam najszczęśliwszych akcjonariuszy na Gpw:)na prawdę wygląda na to że pierwszy przystanek będzie na 5,02 potem korekta do 4,47 i strzał pod 6,08 tyle teorii a praktyka uczy pokory :)
Pozdr
|
|
Temat:
BORYSZEW
jak przymrużę oko to widze identyczne wykresy i to jest fakt niezaprzeczalny...właśnie podobnie się zastanawiam czy to jest możliwe - im więcej o tym pisze na B tym więcej dostaje maili z pogróżkami może to tylko taka gra a może trafiliśmy żyłę złota i ktoś bardzo chce aby to nie wyszło na jaw...no nic jutro znowu powinna byc pionowa kreska w górę na wykresie pożyjemy zobaczymy
|
|
Temat:
BORYSZEW
cela22 napisał(a):prezes9 napisał(a):Witam Style...staram się jak moge hehe ale Wy macie tutaj swojego Taurusa ja wpadłem się tylko przywitac...oczywiście skrobne coś od czasu do czasu:) Pozdr Szczerze mówiąc to czytając na tym forum wypowiedzi Taurusa a na bankierze Twoje często zastanawiałem się czy nie jesteście ta sama osoba:) Dementuje te plotki :) na forum B piszą czasem że jestem sam Karkosik taka już uroda tego folkloru, wracając do tematu Boryszewa to tez widzicie pierwszy przystanek na 5,02 - oczywiście w/g teorii nakładających się wykresów :)
|
|
Temat:
BORYSZEW
Witam Style...staram się jak moge hehe ale Wy macie tutaj swojego Taurusa ja wpadłem się tylko przywitac...oczywiście skrobne coś od czasu do czasu:) Pozdr
|
|
Temat:
BORYSZEW
racker napisał(a):I tym sposobem zacząłem spekulować. Ciekawe jakie będą skutki??? Obawiam się że mogą byc opłakane, przed nami pionowa ściana w góre  ale ja nic nie mówiłem hehe...pozdrawiam i tym samym witam na tym merytorycznym i kulturalnym forum.
|
|