Temat:
BORYSZEW
Dziękować ew... :) Jeśli cała ta Karkosikowa koncpecja wypali choć w połowie (a przesłanek in plus jest bardzo dużo) to już nie mogę się doczekać Roku Karkosika 2011 :P pozdrawiam
|
|
Temat:
BORYSZEW
Przepraszam, jeśli pytanie wcześniej się powtórzyło, a ja to przeoczyłem :) ale jedna rzecz mnie zastanawia - otóż jeśli nabyłem PP z tytułu posiadania akcji, to który dzień jest ostatnim w którym nie utracę PP, a będę mógł się zapisać na nowe akcje ?
|
|
Temat:
TAURONPE
Spodziewałem się riposty w tym stylu :P Faktem jest, że cały czas uczę się jeszcze panowania nad emocjami, ale dobrze mi idzie chyba bo akcje mam cały czas w portfelu i cierpliwie poczekam na gwiazdkowy prezent cenTaurona :)
|
|
Temat:
TAURONPE
Jak myślicie - dziś też odsiewamy towarzystwo, które z panowaniem nad emocjami ma niewiele wspólnego :)
|
|
Temat:
TAURONPE
Czy pojawiło się jakieś info które tak zbija notowania papieru?
|
|
Temat:
TAURONPE
Dziś Tauronik przechodzi samego siebie ;) pozdro dla wytrwałych na papierze :)
|
|
Temat:
TAURONPE
To fakt spółka jest dobra i posiada dobre fundamenty wspierane co rusz to lepszymi informacjami (wejście do WIG20, wynik kwartalny, perspektywa przejęcia, dofinansowania ze SP, czy wreszcie rozpoczęty "sezon grzewczy, który wiadomo że pachnie większymi zyskami dla TauPE). Rozumiem, że korekta wzmacnia papier i jest potrzebna, ale czy aż tak duża nie sygnalizuje aby zmiany trendu ?
|
|
Temat:
TAURONPE
Jak uważacie przełamujemy właśnie linię trendu, czy tylko się o nią ocieramy i zacznie się mozolne odrabianie strat ?
|
|