Jak myślicie, czy możliwa jest sprzedaż miliona egzemplarzy na całym świecie w przeciągu miesiąca?
|
Witam.
Nie wiem czy ktoś poruszał temat modów do Wiedźmina 2. Czy CD Projekt planuje udostępnić narzędzia, edytor, oraz udzielić błogosławieństwa wszystkim zapaleńcom mającym chęci zrobienia czegoś nowego?
Wszyscy chyba wiemy jaki potencjał tkwi w modach, by nie wspomnieć Mount & Blade, Morrowinda czy Obliviona. Ilość modów idzie w setki a może nawet tysiące, wiele z nich jakością i zawartością dorównuje a nawet przewyższa oryginalne dzieło twórców. W efekcie mody nie dopuszczają do zestarzenia się gry.
Może mieć to moim zdaniem wpływ na dalszą sprzedaż Wiedźmina 2 w przyszłości. Udostępnienie edytora byłoby dobrym posunięciem po wydaniu dwóch, trzech DLC.
|
Mocno wierzę w sukces Optimusa. Posiadam go od września '10.
Co do pozostałych spółek w moim portfelu, to po prostu liczę na wzrost. Pojawiły się tutaj w Waszych wyliczeniach.
|
Temat:
SERINUS
Witam wszystkich.
Pierwszy raz oglądałem Pana Korczaka na CNBC. Mówiąc krótko- jestem pod sporym wrażeniem jego klasy i opanowania wobec uporczywych prób "ciągnięcia za język" podejmowanych przez prowadzącego redaktora.
Wydaje mi się, że spółka zyskała dzisiaj sporo wiarygodności a i perspektywy zdają się być obiecujące.
Wysłany też został czytelny komunikat, że spekulanci nie zrobią z KOVa tego co z Petrola, bo tu informacja jest przekazywana w sposób rzetelny, nie dający pola do manipulacji.
|