Temat:
ABCDATA
Zgadzam się z konris ,że uzasadnienie wyniku korektą VAT w świetle wcześniejszych informacji o pozytywnym zakończeniu kontroli jest co najmniej nietrafione. Podważa to moim zdaniem wiarygodność przekazywanych informacji. Jeżeli Spółka skorygowała VAT mając na celu uniknięcie dalszego naliczania odsetek i sporu z fiskusem, ale nie zgadza się z ustaleniami powinniśmy otrzymać wyjaśnienie i/lub odwołanie od decyzji. Może jeszcze doczekamy się komentarza takiego stanowiska Spółki i takiej formy przekazania informacji.
|
|
Temat:
HAWE
Całe to postępowanie w Hawe to normalna granda w majestacie prawa .Wg mnie dotyczy to i zarządu i agencji , pokazanie małym inwestorom gdzie ich miejsce. A teraz to jest jedna wielka blokada informacji, bo nie wiadomo czyja wina by wyszła na wierzch.
|
|
Temat:
RAFAKO
A propos ,że nie będzie samowolki to ja mam wrażenie ,że zamieni stryjek siekierkę na kijek. Raczej nikt nie zagwarantuje braku "samowolki" z PFR więc o czym tu pisać.
|
|
Witam. Własnie kupiłam Waszą analizę fundamentalna , ale nie mogę jej pobrać. Wyskakuje błąd fundamentalny  404 zmiana .Pozdrawiam.
|
|