Temat:
CIGAMES
jakby sprzedawal sie nawet 30% gorzej od xboxa to bylby sukces! Wiec nie wiem o co chodzi Ci ? Wg danych przyblizonych sprzedaje sie lepiej teraz na europe niz wersja na xboxa a tego jako dlugi akcjonariusz nie spodziewalem sie w snach... Czekamy na oficjalne dane...
|
|
Temat:
CIGAMES
Na twitterze Marka Tymińskiego nowe wpisy http://twitter.com/#!/marektyminskiCytat:marektyminski Marek Tyminski City się rozwija, ciekawe informacje powinny nastąpić w przeciągu kilku tygodni. 17 hours ago Cytat:marektyminski Marek Tyminski Jeśli Sniper PS3 przejdzie ostatni test w Sony USA, o czym wiadomo będzie w najbliższych dniach, to Q2 11 może być dużo lepszy niż Q1 10. 17 hours ago Cytat:marektyminski Marek Tyminski błąd;-) Q2 11 lepszy niż Q2 10. 17 hours ago
|
|
Temat:
ABCDATA
MCI podalo, ze nie sprzeda ABC daty przy takiej wycenie (nie mam linka pod reka, info z maja), poza tym wolumen jest dosc niski ;) Zostaje czekac na poczatek czerwca i nowe produkty wprowadzane przez ABC...
Pozdrawiam!
|
|
Temat:
ABCDATA
Bardzo ladny raport, perspektywy wydania wlasnego produktu i obnizenia marzy, mozliwosc zmiany szacunkow tylko na wyzsze... Jednak brak zainteresowania spolka, czy mam cos zakopanego w ogrodku na co nie zwracam uwagi ?
|
|
Temat:
CIGAMES
Ja powtorze sie jescze raz i spytam sie kiedy mozemy sie spodziewac szacunkowych wynikow sprzedazy ? Oraz prosze o odpowiedz na pytanie tOfi.
Pozdrawiam!:)
|
|
Temat:
CIGAMES
robert_city_interactive napisał(a):
Na dokładne wyniki sprzedaży przyjdzie nam jeszcze chwilę poczekać, ale już wiadomo, że gra radzi sobie bardzo dobrze!
Kiedy mozemy sie tkaich wynikow w przyblizeniu spodziewac ?
|
|
Temat:
CIGAMES
Prezes w wywiadzie w cnbc powiedzial, ze sprzedali 30% nakladu z tego w Niemczech 20% (7tys w 3 dni).
Czy to duzo, sami ocencie.
|
|
Temat:
CIGAMES
Mowili cos o poprawkach w stosunku do wersji na pc/xboxa ?
|
|