PARTNER SERWISU
qwjkexxi
kolor

kolor

Ostatnie 10 wpisów
jakby sprzedawal sie nawet 30% gorzej od xboxa to bylby sukces! Wiec nie wiem o co chodzi Ci ? Wg danych przyblizonych sprzedaje sie lepiej teraz na europe niz wersja na xboxa a tego jako dlugi akcjonariusz nie spodziewalem sie w snach... Czekamy na oficjalne dane...

Na twitterze Marka Tymińskiego nowe wpisy

http://twitter.com/#!/marektyminski

Cytat:
marektyminski Marek Tyminski
City się rozwija, ciekawe informacje powinny nastąpić w przeciągu kilku tygodni.
17 hours ago

Cytat:
Jeśli Sniper PS3 przejdzie ostatni test w Sony USA, o czym wiadomo będzie w najbliższych dniach, to Q2 11 może być dużo lepszy niż Q1 10.
17 hours ago

Cytat:
błąd;-) Q2 11 lepszy niż Q2 10.
17 hours ago

MCI podalo, ze nie sprzeda ABC daty przy takiej wycenie (nie mam linka pod reka, info z maja), poza tym wolumen jest dosc niski ;)
Zostaje czekac na poczatek czerwca i nowe produkty wprowadzane przez ABC...

Pozdrawiam!

Bardzo ladny raport, perspektywy wydania wlasnego produktu i obnizenia marzy, mozliwosc zmiany szacunkow tylko na wyzsze... Jednak brak zainteresowania spolka, czy mam cos zakopanego w ogrodku na co nie zwracam uwagi ?

Ja powtorze sie jescze raz i spytam sie kiedy mozemy sie spodziewac szacunkowych wynikow sprzedazy ?
Oraz prosze o odpowiedz na pytanie tOfi.

Pozdrawiam!:)

robert_city_interactive napisał(a):

Na dokładne wyniki sprzedaży przyjdzie nam jeszcze chwilę poczekać, ale już wiadomo, że gra radzi sobie bardzo dobrze!

Kiedy mozemy sie tkaich wynikow w przyblizeniu spodziewac ?

Prezes w wywiadzie w cnbc powiedzial, ze sprzedali 30% nakladu z tego w Niemczech 20% (7tys w 3 dni).

Czy to duzo, sami ocencie.

Mowili cos o poprawkach w stosunku do wersji na pc/xboxa ?

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 21 czerwca 2011 22:26:55
Liczba wpisów: 8
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,204 sek.

vteyefwz
sslzyglo
agqchiwc
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
aazntale
juspdcbm
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat