mwbzekzn
Advertisement
PARTNER SERWISU
zqnsoylj
FELICJA

FELICJA

Ostatnie 10 wpisów
Niech się Drogie Panie i Panowie zainteresują, co trzeba robić od strony podatkowo - księgowej z wierzytelnosciami nie uregulowanymi przez okres dłuższy niż 60 dni i jak takie pozycje wpływaja na bilans. Stąd mamy raptownie dobrodzieja co może i spłacać zacznie i stad ten weksel. Po podpisaniu porozumienia kolejne 60 dni do przodu :)i katastrofy w księgach się uniknie.

pozdrawiam

Nie sprawdziłam nawet czy doliczyli. W moim przypadku jak szybko podiczyam odsetki to 153 zł. Można wydać na znaczek i wysłać wezwanie do zapłaty. Właściwość Sadu to Poznań. Sprawa jest oczywista, więc nie powinno im zależec na płaceniu kosztów sądowych.

Tak obligacje zniknęły z rachunku. Rozmawiałam tez wczoraj z KDPW i potwierdzili informacje udzielone przez Fundusz, ze mają pieniądze u siebie, nie chciaam już zamulać watku kolejnymi infami. Histeria nam nie potrzebna.
Fundusz płaci takze odsetki za zwłokę, niestety do 3.07, ale nie umiał jak zrozumiałam razem z biurem maklerskim przekazać precyzyjnych informacji dotyczących rozliczenia. Tak więc jutro kaska na koncie. W stosunku do Gantowców mozemy sobie pogratulować, ale zeby nie być w pełni zadowolonym Ganta obligi tez mam. Zamiłowanie do ryzyka :).

Rozmawiałam kilka chwi temu z Panem Markiem Perczyńskim Dyrektorem Generalnym BBI Zebeneris, przekazał, że jednak pieniądze miały wpłynąć 3.07 do KDPW, były problemy z rozliczeniami. Dokumentacja była uzupełniania 4.07 przez Fundusz. Dziś jest podobno ostatni dzień w którym powinniśmy miec pieniądze na rachunku maklerskim. Może ktos z was ma informacje czy problem ostatecznie był po stronie KDPW czy emitenta, odsetki od 03.07 jak by nie było należą się.

W ING tez nie ma. Zdaje się trzeba zadzwonić do KDPW, czy pieniądze trafiły do nich. W biurze maklerskim twierdzili ze nie ma jeszcze zaksiegowanych pieniędzy i w chwili pisania tego postu nadal mam obligacje na koncie. Trzeba jutro narobic trochę hałasu.

ING jak zawsze na końcu. Pewnie kasa po sesji.
Czy ktoś z koleżanek i kolegów ma juz może zsksięgowaną dywidendę z Fortuny.
Przepraszam wiem ze to nie ten watek ale spółka ciekawa więc nie dziwiłoby mnie gdyby ktoś tez z osób inwestujacych w MARVIPOL generalnie, miał jej akcje.

pozdrawiam i życzę nam wszystkim naleznych wzrostów w końcu

Może ktoś ma jakieś info w sprawie wykupu serii BBZ 0613 w dniu dzisiejszym i wypłaty odsetek. Zdaje się ze na wykup dziś raczej nie mozna liczyć.

pozdrawiam

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 20 grudnia 2013 10:02:17
Liczba wpisów: 7
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,198 sek.

uquyqunj
gfuljqcf
tgojgzxr
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 965,67 zł +379,83% 95 965,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
rauelgtc
hxlfxscs
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat