PARTNER SERWISU
tvbryevf
czurcz

czurcz

Ostatnie 10 wpisów
Cytat:
wyniki dobre ? co sądzicie , ja myslałem ze jak bedzie 10 mln bedzie kestra jest 7,5 no to spoko , ale kurs spadnie na 10 pewnie , heheheh, coś słaby rynek sie zrobił jak z 5 lat temu .

w której komórce tej tabelki widzisz 7,5M ?? scratch

wyniki półroczne 2020 HRP

007 napisał(a):
Jakie macie przeliczenia w innych bankach?

W Santander też nie lepiej - 3,50. Co intrygujące - mam tam konto w USD, a mimo to przewalutowali od razu po swojemu na PLN. angry5

Bursztyn napisał(a):

Prezes w wywiadzie dla Parkiet wspominał o 10 krotnie wzroście zapotrzebowania na niektóre produkty.

Hej,
masz gdzieś link do tego wywiadu?

Dzięki

Dzisiaj to akurat cały rynek leci, ale myślę, że trochę stop lossów wyrąbało na poziomie 17-18 PLN i dzisiaj i wczoraj, bo tam wsparcie było. Ale też z chęcią poczytam przemyśleń Krewy Think

Mało konkretów, ale posłuchać tych kilku minut myślę, że warto:

PLTR Karp

A komentarzy więcej nt. fryzury Karp'a niż kontentu d'oh!

Cytat:
Proszę bardzo:

Cytat:
Z emisji nowych akcji chcemy pozyskać 1 mld zł. Środki te posłużą do redukcji naszego zadłużenia. W związku z tym spodziewamy się spadku wskaźnika długu netto do skorygowanej EBITDA z poziomu 3,7x na koniec czerwca do poniżej poziomu 3,0x na koniec tego roku" - powiedział Eastick podczas poniedziałkowej telekonferencji Allegro.

https://stooq.pl/n/?f=1374549

Sup, dzięki! :)

Z jednego z artykułów:

"Pozyskane środki z emisji nowych akcji posłużą spłacie istniejącego zadłużenia w celu poprawy swojej dźwigni netto. Zdaniem Grupy, oferta wzmocni jej pozycję finansową poprzez umożliwienie spłaty części zadłużenia."

Dotarł ktoś do danych ile tego zadłużenia mają?

Nikt Ci tu raczej nie napisze czy sprzedawać czy trzymać, bo decyzję musisz podjąć sam. Aczkolwiek, przez ostatnie kilka dni natknąłem się na opinie, że zwała na <10PLN to kwestia czasu.

Witam,

proszę o wyjaśnienie, bo za bardzo nie kumam. Wczoraj na zamknięciu ACP wyniosło 51,55 zł, dzisiaj kurs oscyluje wokół 48,80zł, a pomimo tego na rachunku maklerskim pokazuje mi +0,66%. Na Stockwatchu widzę, że spadek jest uwzględniony (-5,45%), ale na innych portalach (PB, Parkiet, itd.) zmiana kursu pokazuje się na plus...?

Dzięki z góry, pozdrawiam.

Informacje
Stopień: Oswojony
Ostatnia wizyta: 8 września 2025 14:23:37
Liczba wpisów: 39
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 6

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,259 sek.

ihyltoax
qtdouihr
gtpqxhli
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 094,31 zł +385,47% 97 094,31 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
zhymrrzo
amcssxja
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat