Temat:
HARPER
Cytat:wyniki dobre ? co sądzicie , ja myslałem ze jak bedzie 10 mln bedzie kestra jest 7,5 no to spoko , ale kurs spadnie na 10 pewnie , heheheh, coś słaby rynek sie zrobił jak z 5 lat temu . w której komórce tej tabelki widzisz 7,5M ?? wyniki półroczne 2020 HRP
|
|
Temat:
ASBIS
007 napisał(a):Jakie macie przeliczenia w innych bankach? W Santander też nie lepiej - 3,50. Co intrygujące - mam tam konto w USD, a mimo to przewalutowali od razu po swojemu na PLN.
|
|
Temat:
HARPER
Bursztyn napisał(a): Prezes w wywiadzie dla Parkiet wspominał o 10 krotnie wzroście zapotrzebowania na niektóre produkty.
Hej, masz gdzieś link do tego wywiadu? Dzięki
|
|
Temat:
HARPER
Dzisiaj to akurat cały rynek leci, ale myślę, że trochę stop lossów wyrąbało na poziomie 17-18 PLN i dzisiaj i wczoraj, bo tam wsparcie było. Ale też z chęcią poczytam przemyśleń Krewy
|
|
Temat:
DATAWALK
Mało konkretów, ale posłuchać tych kilku minut myślę, że warto: PLTR KarpA komentarzy więcej nt. fryzury Karp'a niż kontentu
|
|
Temat:
ALLEGRO
Cytat:Proszę bardzo: Cytat: Z emisji nowych akcji chcemy pozyskać 1 mld zł. Środki te posłużą do redukcji naszego zadłużenia. W związku z tym spodziewamy się spadku wskaźnika długu netto do skorygowanej EBITDA z poziomu 3,7x na koniec czerwca do poniżej poziomu 3,0x na koniec tego roku" - powiedział Eastick podczas poniedziałkowej telekonferencji Allegro. https://stooq.pl/n/?f=1374549 Sup, dzięki! :)
|
|
Temat:
ALLEGRO
Z jednego z artykułów:
"Pozyskane środki z emisji nowych akcji posłużą spłacie istniejącego zadłużenia w celu poprawy swojej dźwigni netto. Zdaniem Grupy, oferta wzmocni jej pozycję finansową poprzez umożliwienie spłaty części zadłużenia."
Dotarł ktoś do danych ile tego zadłużenia mają?
|
|
Temat:
BOOMBIT
Nikt Ci tu raczej nie napisze czy sprzedawać czy trzymać, bo decyzję musisz podjąć sam. Aczkolwiek, przez ostatnie kilka dni natknąłem się na opinie, że zwała na <10PLN to kwestia czasu.
|
|
Witam,
proszę o wyjaśnienie, bo za bardzo nie kumam. Wczoraj na zamknięciu ACP wyniosło 51,55 zł, dzisiaj kurs oscyluje wokół 48,80zł, a pomimo tego na rachunku maklerskim pokazuje mi +0,66%. Na Stockwatchu widzę, że spadek jest uwzględniony (-5,45%), ale na innych portalach (PB, Parkiet, itd.) zmiana kursu pokazuje się na plus...?
Dzięki z góry, pozdrawiam.
|
|