mirawa, epol Ja wczoraj (tj. 03.12.2015) również otrzymałem takie pismo i chciałbym dowiedzieć się jak należy ustosunkować się do tej propozycji.
Może Pan Rafał podpowie jak należy postąpić w tej sytuacji ?
|
|
robertokot25 na razie cisza w temacie i pewnie już tak zostanie...
|
|
"marik" napisał(a):witam
chce dołączyć do grupowego pozwu z kim jak się kontaktować? Z uwagi, że dopiero teraz wróciłem do kraju i dowiedziałem się o całym zmieszaniu związanym ze spółką e-kancelaria również chciałbym dołączyć do osób z grupy "40+"Czy istnieje jeszcze taka możliwość ?
|
|
Witam serdecznie, Czy ktoś posiada informacje nt. spółki First International Traders Dom Maklerski S.A. ? Na stronie spółki widnieją informacje, że KNF cofnęła zezwolenie na prowadzenie działalności maklerskiej przez spółkę oraz druga informacja, że spółka odwołała się od tej decyzji. Jestem nieszczęśliwym posiadaczem obligacji serii E wyemitowanych przez spółkę w roku 2013 i po trzech wypłatach odsetek (kupon kwartalny) spółka zaprzestała jakichkolwiek wypłat i zalegają już z dwoma kolejnymi ratami. Kontakt ze spółką możliwy jest jedynie poprzez pocztę e-mail, czyli żaden bo na maile nie odpisują od dłuższego czasu, telefony zostały wyłączone. Obligacje były wyemitowane na trzy lata, zabezpieczenia brak i nie są notowane na Catalyst, czy jest jakaś szansa odzyskania zainwestowanego kapitału ? Pozdrawiam
|
|
Witam Wszystkich serdecznie, Zna ktoś spółkę Runicom S.A. ? Pojawiła się kolejna oferta emisji obligacji przez ww. spółkę. Jest to oferta prywatna. Dowiedziałem się, że obligację są niestety niezabezpieczone. Szukałem informacji nt. tej spółki i w ostatnim czasie spółka dokonała kilkukrotnie emisji obligacji niezabezpieczonych. Rating spółki to D czyli nie za ciekawie.
|
|