hmm wyniki ciekawe kwestia co dalej czy jak czesc osob i analityków twierdzi ze program 500plus bedzie mial wpływ na lepsza sciagalnosc czy warto kupic bo niby w trendzie wzrostowym jest?
|
|
Temat:
BUMECH
czy mozna prosic o analize bumecha jest juz raport za 1 kwartał po sporych zmianach jak i solidnych spadkach a przed połączeniem z ZWG patrzac na wycena na gpw a wartość księgową to mamy spory dysonans
|
|
Temat:
FASTFIN
czy można poprosić by stockwatch zajął się analiza branży wierzytelności dzisiaj wiele pisze się o vindexusie a ta spółka ma podobny profil. może calościowo by ktoś ocenił??
|
|
Temat:
BUMECH
witam szkoda ze nikt z zarzadu społki nie odniesie sie tak drastycznych spadków stracic wciagu miesiaca 50% kapitalizacji to tylko w przypadku niewyplacalnosci. KNF tez powina reagowac gdy spolka bez komunikatów na duzych obrotach tylko spada ja po poczatkach z gielda jednak dojrzalem by sie wycofac szumne zdania ze ofe ze fundusze maja kase i nie maja gdzie inwestowac a spolka stabilna w miare majaca perspektywe mnostwo nowo powstajacych kopaln ciaglego wydobywania spada i kosztuje mniej calosciowo kapitalizacyjnie niz petrol
|
|
Temat:
BUMECH
Witam
czy można prosić znawców analizy technicznej by zechcieli określić gdzie idzie ta spółka?? Dla mnie ta spółka jest niedowartościowana wskaźnikowo a jeszcze jako że nie znam sie na ksiegowości to jak wyceni skupione akcje ZWG w swoim bilansie kupowali po 6,40zł a wycena na gpw jest już grubo ponad 2zł na akcji straty?? prosze o wyjasnienie
|
|
Temat:
BUMECH
witam
od miesiaca obserwuje te spolke i nie rozumiem jej ani dzisiejszej formacji i zachowania kursowego.
Zwg skupuje akcje po 6,40zl a na gpw kurs ponizej 5zl nie mowiac o 6zł. Czy OFe czy fundusz inwestycyjny jakis nie ma ochoty skupic akcji zarobic mali inwestorzy jak ja chyba tez skonsternowani i taka tutaj cisza myslalem ze gielda lubi spolki pod przejecia
|
|
Nowy uczestnik giełdy i portalu ceniacy go za fachowosc. Chciałbym by ktos z znawców zrobił ocene społki na tle branży wierzytolności. Wielu analityków zachecało do kupna społek z branzy wierzytolności czy społka ta ma potencjał czy raczej inne społki z tej branzy ciekawsze (fastfin, kruk egb lepszy raport),
|
|