Temat:
XTB
ziemniak0 napisał(a):Rif dobrze powiedziane. Ja uważam, że XTB w ubiegłym 2020 roku weszło na wyższy poziom i kolejne 2 lata to udowodnią. Myślę, że rocznie są w stanie uzyskiwać ok. 300-360 mln. netto (przy utrzymaniu tak szerokiej bazy klientów), a pomoże w tym kampania z Jose i nowe rynki. Wiadomo, że 1 kw. 2020 będzie ciężki do powtórzenia (choć nie niemożliwy w przyszłości, jeśli pojawi się zmienność), ale kwartały 1,2 i 4 w 2021 powinny być podobne do 4kw. roku 2020. Myślę, że 80-100 mln jest do osiągnięcia. 1Q 2020 - silne spadki IVQ 2020 - hossa na akcjach, akcjach, kryptowalutach. BTC z 10 tys usd wskoczyl na 49 tys USD. Zmiennosc? niesamowita? Potencjalł zysków dla XTB? ogromny! Rynek CFD kryptowalut jest najwiekszy ze wszystkich instrumentow w najblizszych tygodniach mozemy byc swiadkami kilku pozytywnych informacji: wyniki za IVQ, infomracji co do do dywidendy, informacji co do nowych rynków. Mowi sie o Azji. Zauwazcie ze Azja w rynku kryptowalut to rynek nr 1. Do tego kłopoty brokerów z UK.
|
Temat:
XTB
szczyty na kryptowalutach powinny podciagnac zyski XTB z tego co Prezes powiedział to na poczatku 2021 XTB powinno wejsc na rynki azjatyckie
co do Brexitu to....pytanie ile brytyjskich brokerów jest zarejestrowanych w UK, bo z tego co sie orientuje to wiekszosc na Cyprze
|