oemwwzui
Advertisement
PARTNER SERWISU
fsmwzvwn
andrew44

andrew44

Ostatnie 10 wpisów
Zostałem niedawno wezwany osobiście porzez wizytę dzielnicowego u mnie do złożenia zeznań jako poszkodowany. Sąsiedzi mogli to jednak inaczej odebrać...
Jedyne co mogłem wykazać to swój stan posiadania.

Szukam informacji, jezeli ktoś jest lepiej zorientowany, na temat przeszłej i obecnej sytuacji majątkowej wszystkich społek tworzonych i stowarzyszonych w przeszłości z PCZ.

Robi się gorąco "Co ciekawe z ławy obrońców podejrzanego zniknęła Anna D. Wrocławska adwokatka została w ubiegłym tygodniu zatrzymana przez CBA i aresztowana na dwa miesiące. Jak podało na swojej stronie internetowej Centralne Biuro Antykorupcyjne agenci z Wrocławia zatrzymali adwokat za próbę skorumpowania pracownika prokuratury i skłonienia „sprzedania” informacji ze śledztwa. Łapówką miało być 200 tys. lub mieszkanie. Związek ze sprawą podejrzanego o oszustwa szefa medycznego holdingu potwierdza prokurator prowadzący śledztwo."

magazynprawniczy.com/kolejne-m...

Wydaje mi się że zgłoszenie wysłałem w terminie. Kolejną barierą jest trudność w uzyskaniu numeru zgłoszenia. Bez tego syndyk nie chce udzielić odpowiedzi.

Osobą, która moze coś wiedzieć jest syndyk Sylwester Zięciak Tel. 601614703 W tej chwili nieuchwytny.Sekretariat 124467815, sekretariat@kancelaria-pawelczyk.pl kancelaria-murawski-zieciak.pl... Kontaktował się ktoś z nim ostatnio?

Wpłacić zaliczkę na poczet postępowania czy nie?
Prawnik twierdzi że w razie braku możliwości odzyskania wierzytelności ze składników majątku wpłacona zaliczka powiększy stratę.
"Sędzia komisarz postępowania upadłościowego UBOAT-LINE w Krakowie w upadlości likwidacyjnej SSR Katarzyna Szymska działający w Sądzie Rejonowym dla Krakowa Śródmieścia w Krakowie , VIII Wydział Gospodarczy dla spraw upadłościowych i restrukturyzacyjnych wzywa do uiszczenia zaliczki w trybie art. 235 ust. 2 w kwocie 830pln w terminie 7 dni pod rygorem zwrotu wierzytelności." Termin wpłaty licząc od daty odbioru listu poleconego upływa w poniedziałek.

Posiadam troche MSA613 i MSA1013
Nie podejmowalem dotad zadnych dzialan
Podobno pojawil sie na rynku podmiot-kancelaria posredniczaca w zalatwianiu
takich spraw.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 26 lipca 2025 01:14:48
Liczba wpisów: 7
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,233 sek.

rtghpppb
dkijrhqf
plrcfvaw
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 405,22 zł +387,03% 97 405,22 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
kwxdflxd
yvjvcgar
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat