PARTNER SERWISU
cfozcpni
drogo

drogo

Ostatnie 10 wpisów
Nie wiem skąd się wzięły te wątpliwości na temat silnika i dlaczego ludzie wciąż o to pytają. Od samego początku była mowa o tym, że Get Even powstaje na Unreal Engine 3. Od tego czasu nie było od spółki ANI JEDNEJ informacji na temat silnika, więc chyba logiczne, że nic się nie zmieniło, prawda? W jednym z wywiadów anglojęzycznych prezes nawet powiedział, że przepisywania na UE4 nie będzie, bo to za dużo zachodu. Gdyby coś się zmieniło na plus, na pewno już byśmy wiedzieli. Pan Mach pewnie nie odpowie, ponieważ zdążyliśmy się tutaj już przekonać, że ignoruje niewygodne tematy lub odpowiada wymijająco.
Przykro mi to mówić, ale relacje inwestorskie w tej spółce leżą całkowicie. Jest tylko reklama i obietnice, a konkretów ciągle brak.

rustical napisał(a):
http://www.smartage.pl/the-farm-51/ - link o Unreal 4 chocby tutaj.

Pod tym linkiem nie ma żadnego potwierdzenia. Mowa o Unreal Engine 4 jest w pytaniu, a odpowiedź tego nie potwierdza.

W tym przypadku Scarry ma rację - jest dość oczywiste, że Get Even korzysta z Unreal Engine 3. Gdyby było inaczej, to:
- byłaby jakaś informacja o wykorzystaniu Unreal Engine 4, tak jak to było w przypadku umowy dot. Unreal Engine 3, a takiej nie znalazłem.
- Wojciech Pazdur nie mówiłby rok temu, że Get Even wykorzystuje Unreal Engine 3
- ogłoszenia Farm51 z listopada 2014 nie zawierałyby adnotacji "preferowany Unreal Engine 3" itp.(1, 2, 3)
- specjalista od PR i marketingu, pan Łukasz Mach, natychmiast sprostowałby, że Get Even będzie hulać na Unreal Engine 4, bo to nie jest żadna tajemnica (skoro mówi się o silniku w wywiadach), a wątpliwości zostałyby rozwiane z korzyścią dla spółki.

Nie jestem aż tak krytycznie nastawiony, jak Scarry, ale bez przesady z tym optymizmem, bo zaczynacie się sami oszukiwać.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 25 stycznia 2016 13:41:48
Liczba wpisów: 2
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,237 sek.

tfpvcrrr
cxhafyot
bdpyfptw
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
fcoyzezt
okzvbfzw
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat