PARTNER SERWISU
qmvkrwmv
Korando

Korando

Ostatnie 10 wpisów
Po tej cenie-musza jakoś zachęcić ciułaczy :)
Każdy świadomy porówna telekom z giełdy z ipowatym i odpuści:)

Ja myśle ze wcześniej mniejszym akcjonariuszom puszczą nerwy i część odda na aktualnych poziomach,mimo wszystko godziwie zarabiając.

Powariowali z tymi wycenami-Orange ma kapitalizację 6,7mld.
Play tak drogi czy Orange tak tani?

Znów przesunięty termin-kurczę spółka walczy z rejestracją już tak długo,że powoli przestaję wierzyć w szansę rejestracji:(
Wycena spółki zmieniłaby poziom jej notowań ale wrażenie że ciągle czegoś im brakuje trochę źle świadczy o ich profesjonaliźmie

Tak tylko przypominam ze już była taka spółka co gro swojej kasy miała z działalności kantorowej a później magicznym sposobem również udało się kasę do spółki kantorowej pożyczyć i nigdy jej nie odzyskać. Ja w raportach afholu nie moge wyczytać nic, a branża pożyczkowa obarczona ryzykiem jest,czy to na tyle dobrze zabezpieczone?

Czas pokaże. W wezwanie na pelion tez nikt nie wierzył bo i po co. Trzeba czekać na ile to MNA jest przełomowe

Spółka z kasa ze stabilnym biznesem, ale zainwestowane 4000 podbija kurs o 15-20%. Jeśli głowni nie zdecydują się sprzedawać a dla nich jest za tanio,to nie ma co liczyć na płynność i większe obroty

A ja się bardziej zaczynam zastanawiać czy w związku z trwającym wezwaniem na Pelion,Panowie Zarząd nie chcą zebrać Pharmeny nie czekając na zatwierdzenie,a tak naprawdę wiedząc już wszystko ?

Pharmena na dzień dzisiejszy już jest unikalna bo ma produkt,ktory może okazać się przełomowym lekiem.Jest na tyle interesujący ze nawet koncerny farmaceutyczne są nim zainteresowane,a teoria spiskowa mówi ze tam tylko kasa się liczy:)
Wydaje się ze mówimy nie o spółce która generuje 1,7mln zysku:)

Wydaje się że spółka wkroczyła w inny etap rozwoju.Ma produkt,czy lek,czy suplement kwestia przyszłości,którym interesują się potentaci branży farmaceutycznej, na pewno na tyle innowacyjny że wyniki badań pozwalają myśleć o większej monetyzacji.Główny udziałowiec nie ma na tyle kasy żeby skończyć całość badań.za ile sprzedadzą patent??

tia. Cytując kandydata na prezydenta: "nic nie będzie...". Co z tego,że spółka generuje tyle gotówki rocznie-dla mnie jako Akcjonariusza nic z tego nie wynika; dywidendy nie wypłaca.w spółce jeden default już był(jakoś mi niezapłacenie nie pasuje). Coś taki folwark Pana Jurija - "...nie mamy Pana płaszcza i co nam Pan zrobi". Free float pozwala na przyłączanie się do ruchów w górę ale długoterminowo różnie może być

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 22 lipca 2017 06:49:33
Liczba wpisów: 11
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,227 sek.

airndvaw
kytlbtxa
nvjcayvd
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 599,59 zł +383,00% 96 599,59 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
jgstkzjn
qzrhohlg
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat