PARTNER SERWISU
jsiqbwbz
djglowa

djglowa

Ostatnie 10 wpisów
@ pop
nie wiem skad Twoje przekonanie,ze pisalem w kpiacym tonie.Po prostu nie jestem wielkim zwolennikiem AT,a moim zdaniem tworzenie analiz post factum,bo tak rozumiem to,ze nikt do poziomu ok 1,9 -1,8 nie wskazywal ze zaraz bedziemy mieli bum.A fakty przeciez byly znane tzn inwestycje w bomi,dss itd headbang

@ irfy
dzieki.Bede uwaznie sledzil czy Twoj scenariusz sie realizuje Poki co wszystko wskazuje na to,ze masz racjeevil4

@ pop

czyli analiza pokazal Ci ,ze kurs zjedzie z ok 1,90zl do 1zl:)...niezle.To moglbys teraz przedstawic swoj scenariusz i ubrac go w jakies ramy czasowe

No to czegos tu nie rozumiem,wszyscy widza,ze zarzadz spolki dziala na jej niekorzysc vide sprzedaz akcji przez zarzadz jeszcze bardziej poglebiajacy ich spadek oraz obligacje dla Sky Club,a brak jest jakiejkolwiek reakcji ze strony organow nadzorujacych.Ja wiem,ze w Polsce to czesty standard,ale tutaj to juz przesada

@ pop
analiza techniczna generalnie to dla mnie rodzaj myslenia zyczeniowego,a w tym przypaku to juz zupelnie ma sie nijak do obecnej sytuacji spolki

spokojnie,jesli przetrwaja zamieszanie zwiazane z bomi i sky club, a sytuacja na rynku sie poprawi to mysle,ze "czarodzieje" z IDM wymysla sposob zeby kurs poszedl sporo w gore Angel i sami przy tym niezle zarobia

tak,sorki.Pmylilem sie,bo patrzylem na 2011 rok confused3 ,a tam bylo to 6 lipca.w tym roku jest tak jak napisales,czyli 12 mozesz sprzedac.

Czy ktoś wie co się dzieje ze spółką?Czy proces upadłościowy już się zakończył czy trwa nadal licytacja majątku?

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 3 września 2012 23:01:08
Liczba wpisów: 7
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,207 sek.

xjcxkfgz
jebadycq
kyyubldu
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
zaqoqqei
mshuftjp
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat