Czy ktoś z Państwa był na zebraniach organizowanych przez kancelarię JK w Warszawie odnośnie pozwów?I mógłby podzielić się informacjami? Niestety ze względu na odległość i sytuację nie dane było mi pojechać😬🙁. Czy to propozycja warta uwagi? Dziękuję
|
Czytam to forum i jestem kompletnie załamana sytuacją-znikąd pomocy i zrozumienia .Jestem zwykłym ciułaczem,lokatowcem ,wrobionym przez tzw doradcę.Nie mam żadnych dowodów-nie nagrywałam rozmów telefonicznych i zapewnień że to „ekskluzywna okazja”Czy jest jeszcze sens pisania reklamacji do IB?
|
W sprawie braku numerów obligacji niektórych serii odpowiedź PDM mailem Zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, obligacjom, które nie mają formy dokumenty (a takie są obligacje, o które Pani pyta), nie nadaje się numerów (w odróżnieniu od na przykład akcji). Wobec tego PDM nie wystawia na zaświadczeniach depozytowych numerów, gdyż nie istnieje taki obowiązek. Jednocześnie PDM wskazuje, iż kurator w pełni akceptuje dokumenty wystawiane przez PDM (tj. zaświadczenia depozytowe).
|
Też z PDM otrzymałam świadectwo bez numerów tylko ilość obligacji i numer serii:(
|