GetOblig napisał(a):A w zarządzie spółeczki zmiany czyżby szykowali fuszkę dla... Proste jak drut. Głównie z tego powodu przypomnieli sobie po roku o Lamie Gold. W momencie ogłoszenia zmian będą publikowali CV i muszą być spójni.
|
Obligatariusz kontakt napisał(a):Była dyskusja w kuluarach co do modyfikacji konwersji, ale w obliczu kwestii UOKiK i dania argumentu do podważenia układu została zarzucona Czy Pan naprawdę ma takie poczucie własnej zajebistości, że po tym co Pan zrobił wystarczy pisanie tegu typu podobnych bzdur, aby zmiękczyć wydźwięk sytuacji i odsunąć od siebie zarzuty? Pańskie wystąpienie w Sądzie w którym bronił Pan działań Zarządu/Abrisu było tak porywające, że niemalże uroniłem łzę wzruszenia. Zdecydowanie negował Pan kwestię konwersji co podkreślił Sędzia, który powiedział, że konwersja została wycofana przez Dłużnika na wniosek RW. Dopiero później, już po Pańskim wystąpieniu Papuga z Getbacku wyskoczył z kwestią UOKiKu. Proszę tu nie mydlić oczu, że zastanawiał Pan się nad możliwościami konwersji po tym fakcie, skoro wcześniej jednoznacznie Pan to w imieniu wszystkich odrzucił.
|
Witam wszystkich,
to mój pierwszy post, ale śledzę wątek od początku - tylko do tej pory w wersji biernej. Byłem wczoraj we Wrocławiu, ale to co tam zobaczyłem i usłyszałem spowodowało, że po dalekiej drodze długo jeszcze nie mogłem zasnąć. Chciałem głównie napisać do tych, którzy w postach zwracają się do członka RW z apelami o pomoc w wynegocjowaniu lepszych warunków - "Pan Barczyński to..", "Pan Radek tamto..."- żałuję, że MN6I]E zrobiłem zdjęcia grupy znajdującej się w pierwszej ławce (zarząd, ich papugi, RW (już bez M.Wójcika)) po zakończeniu głosowania- odprężeni, wyluzowani, rozmówki, żarciki. RB miał twarz kogoś kto wygrał może nie 6-kę, ale z pewnością 5-kę w dobrej kumulacji w lotto. Czy tak wyglądała twarz kogoś kto również wtopił na akcjach/ obligacjach i zdaje sobie sprawę z dalszych konsekwencji tego układu? NIE.
Proszę osoby, które będą zaskarżały układ: 1) aby to zrobiły 2) aby możliwie podzieliły się z innymi wzorami
Tak jak ktoś wyżej napisał- dalsze działanie tego "zarządu" to tylko przepalanie naszej kasy w imię prawa, a plany zakupu nowego systemu informatycznego są tego koronnym dowodem.
|