PARTNER SERWISU
giiyqbbl
dobryz

dobryz

Ostatnie 10 wpisów
jak bedzie spadalo, to bede kupowal. Mysle, ze wczesniej czy pozniej rynek doceni branze i maly ff.

nie wszedlem, czekam na debiut :0

topfacet napisał(a):
Zalezy czy kolega podpisywal pismo o zachowaniu poufnosci:)

Nic nie podpisywalem, wiekszo informacji dostalem na maila.

Witam

Branza fajna i perspektywiczna.
Emisja jest prywatna czyli max 99 inwestorow, min zakup to 20 000 akcji po cenie 1,37 - nominalna 1,00. Sa to akcje seri C i tylko one beda notowane na NC w ilosci max 10 000 000.
Zapisy przedluzyli, cytuje "w zwiazku z duzym zainteresowaniem spolka przedluzykismy zapisy do 22.02.2011" Noble Securieties jest biurem oferujacym i trzeba u nich zalozyc rachunek.
Czy ktos kompetentny wypowie sie czy wydluzenie zapisow nie wynika ze slabego zainteresowania spolka?
I czy sa konkurenci z podobnym produktem notowani na NC lub GPW ?
Za szybka odp. z gory dziekuje.

dobryz - PRT 6 MDS 4

Witam, czy ktos interesowal sie ta spolka?
W lutym planowany debiut na NC, a od 21.01.2011 zapisy na akcje

v-ce prezes zarzadu sypie akcjami systematycznie powyzej 0,5 pln..znalazl sobie dodatkowe zrodlo dochodu?

Joker napisał(a):
dobryz napisał(a):
____
Takich głupot czytać nie mogę.. funkcja ignor powinna być udsotępniona

bez komentarza !!! kazdy ma prawo do swojego zdania

Moim zdaniem Jakubas chce wyjsc z ponara, wiec robi podbitke poprzez info a potem wywali akcje...obym sie mylil :)

TROJKAT - STORMM, JAGO, GANT...stormm kupuje akcje jago i splaca dlugi plus niezly kontrakt, nic piekniejszego dla akcjonariuszy jago, gdzie parytet wymiany 1 za 2,5. Po przejeciu jago ma duze szanse na wzrosty w dluzszej perspektywie.

ktos wysypuje, ktos tez odbiera..jak skoncza mu sie akcje to zajedziemy na wiecej niz 7 :) Moj poziom S to min. 10 pln

hryniu napisał(a):
witam,
Moje zdanie jest takie - proponuje zakup akcji i pozostawić je na dwa lata w spokoju - gwarantuje stope zwrotu na poziomie 900%.

U mnie blizej niz dalej ..zakup pda po 0,87 pln :). Pozdrawiam wytrwalych

dzis sprzedalem wiekszosc akcji, zostawilem sobie kilkaset...moze dobije do 2,8 :).

osi napisał(a):
eee tam, czasem mozna pojsc po bandzie va banque, dopiero wtedy jest prawdziwa adrenalina :) zaangazowanie portfela 64%

wszystko zalezy od wartosci portfela :)

iktorn napisał(a):
SlawekW napisał(a):
dobryz napisał(a):
dzis usrednilem, K 1,38 , srednia wychodzi 1,82..zobaczymy co bedzie dalej :)

Jesli nie jestes dobrze poinformowanem spekulacyjnym graczem o mocnych nerwach, to ja wiem co bedzie dalej...

Mam nadzieje, ze nie zaangazowales sie za mocno?

Heh, dokładnie.. nie chcę Cię martwić ale na takiej spółce to się kupuje za 1,35 i sprzedaje 15 minut później za 1,50 i to wsio.
Uśrednianie (powiększanie pozycji) na bankrucie to proszenie się o kłopoty... chyba, że grasz 5% portfela tak dla sportu.

niecale 5% w takie spolki wchodze od 2-4% wartosci portfela. Chciwosc i adrenalina powoduja u mnie takie zakupy :)
Mam nadzieje, ze spekulacyjnie podnija kurs...ktos bral po 1,4 i 1,6 i to na pewno nie drobnica

dzis usrednilem, K 1,38 , srednia wychodzi 1,82..zobaczymy co bedzie dalej :)

to jest papier dla inwestorow z poczuciem humoru :)
Osobiscie kupilem, zaluje, ze nie wszedlem przy 0,15... bedzie na pewno ladnie bujalo na papierze :)

Tutaj ciezko cos wywrozyc, ja zlapalem dolek okolice 11 pln i trzymam caly czas..maly ff ,a spory pakiet ma Lentex. Co zrobia glowni akcjonariusze - nie wiadomo. Moze oglosza skup, moze podbija kurs..ciezko stwierdzic.

ja po usrednieniu K 30,8, wywalilem wszystko dzis po 34,50..i zle zrobilem ale mam duze obowy co do spolki.
Ropa tanieje a wydobycie zloz to miala byc kura ze zlotymi jajkami....30 do 40 dol za barylke to nie zlote jajka i oby ze zlotych nie zmienily sie w wydmuszki na wielkanoc..hehe bom

Cze wszystkim

"Jest takie powiedzenie"WALL STREET=LAS VEGAS". -popieram w 100%
Zaczynalem pierwsze kroki w czasie hossy i w pierwszych 2 latach troche zarobilem bigsmurf , jednak nie wyszedlem z papierow i jestem na duzej stracie, od 2 miesiecy znowu gram z nowym kapitalem i nie jest zle, czesc spolek kupilem na longa, a na czesci gram spekulacyjnie /niestety nie mam podgladu na 5 zlecen :( /.
Jednego czego sie nauczylem, miec 30-50% pieniedzy w portfelu i nie schodzi ponizej tego poziomu.
Stopa nigdy nie ustawialem, gram na spolkach ktore znam i poznaje nowe.
Duzym moim bledem jest nie realizowanie nawet malych zyskow.. czekam na wieksze i licze ze popyt sie obroni /to sa nalecialosci z czasow hossy, niestety/ ale z nimi walcze caly czas.

Pozdrawiam wszystkich graczy

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 16 kwietnia 2011 21:35:36
Liczba wpisów: 23
[0,01% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,352 sek.

qexbpmmy
zoqmoejf
jrqhtfsc
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
jrbynlfg
dwikzcbe
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat