Temat:
MERCATOR
Dzięki Krewa, pouczające
|
|
Temat:
MERCATOR
linksharing.samsungcloud.com/z...Widzę coś w kształcie oRGR na wykresie tygodniowym- lewe ramię 14.09 rano, nie wiem czy obrazek widoczny. Może się mylę, dajcie znać . Może to poszukiwania poparcie dla własnej tezy - szukania tego co by się chciało zobaczyć
|
|
Temat:
MERCATOR
Wszystko to prawda ale nie zastanawia Was czemu wszelakie złe info wychodzą od spółki a mało jest obiektywnie złych informacji? Niewiele firm tak postępuje a wiele jest przykładów odwrotnych. Ja trzymam nadal ze stratą choć jest duże ryzyko że źle robię. W odpowiednim na sprzedaż momencie przeważyła chciwość
|
|
Temat:
IPOPEMA
Dziękuję Krewa
|
|
Temat:
IPOPEMA
Krewa, czy ostatnie zdanie nadal aktualne? Rozważam zakup od dłuższego czasu. Za są dobre informacje ze spółki, przeciw - negatywne sygnały ( u Was czerwone kropki na wykresie), spadki na większych wolumenach - więc wydaje się że może nie być to koniec spadków. Na dziś nie umiem określić trendu.
|
|
Temat:
KGHM
anty_teresa napisał(a):W marcu, były nieco inne ceny miedzi... A zatem za wzrostem kursu KGH stoi mistrz rynku - Pan koperek ;)  kliknij, aby powiększyć Kto to jest pan koperek? Ulica tak zwana? Czytałam w tym tygodniu artykuł, że miedź jest niezbędna do produkcji OZE i zapotrzebowanie będzie rosnąć, co myślicie?
|
|