A sypanko dalej trwa, ktoś o 15.25 wywalił sporo papiera
|
|
Może i macie racje ochłonąłem trochę , i faktycznie niech to forum trzyma poziom i nie upodabnia się do bankiera bo tam jest .... szkoda zresztą nawet o tym pisać
|
|
Pod co ma w takim razie rosnąć kurs????? pod słabe wyniki za III kwartał. No i dlaczego ktoś wywala ciągle akcje !! skoro firma ma się tak dobrze. Co kupił po ok 2.50 zł od zarządu i teraz wywala czyli co to oznacza nie wierzy w firmę i tyle .
|
|
Był w końcu ten wywiad czy nie ?? ja nie mam kanałów TVN więc nie wiem. Co do kursu spółki widzę że jest to spółka dla cierpliwych .
|
|
Temat:
NETMEDIA
Też mam trochę akcji Netmedia i jak większość z nas jestem trochę zawiedziony kursem , no ale dajmy szansę zarządowi , ostatnio napisałem do nich dokładnie 22-go listopada i dostałem odpowiedź że prezes pojawi się w przeciągu tygodnia dwóch w TVN CNBC więc wypada na to że ten wywiad będzie w tym tygodniu jeszcze poza tym ma się pojawić artykuł w Pulsie Biznesu. Napisali mi też że wiedzą że znajomość spółki przez inwestorów indywidualnych nie jest duża i pracują nad tym by ją zwiększyć. Mamy nadzieję, że niedługo będzie widać tego efekty… Więc warto może jeszcze potrzymać akcje tej spółki .
|
|