Temat:
SYGNITY
Wielki_Szu napisał(a):Jak tam mrdr sprzedałes i przyciąłeś staty, czy czekasz na 10 pln? wyrzucilo mnie juz dawno na sl, bez strat. chcialem tu zagrac pozycyjnie (normalnie swinguje) ,bo wygladalo ok, ale teraz tylko uwaznie obserwuje z zewnatrz bo tu sie bedzie jeszcze duzo dzialo.
|
|
Temat:
SYGNITY
po za tym, Millennium jest jakims dziwnym trafem rowniez animatorem dla Sygnity.
|
|
Temat:
SYGNITY
siwy napisał(a):Jak pokażą zysk to At można sobie wsadzić w ...... Tutaj i tak psychologia odgrywa główna role. wlasciwie to jednak 'no comment'
|
|
Temat:
SYGNITY
Wielki_Szu napisał(a):... na indeksach nie ma tez juz szans na jakiekolwiek wzrosty. do zera moze i nie spadnie,ale moge sie załozyc ze sygnity znajdzie sie w okolicach10 złotych,nie ma co ironizowac i trzeba podjac meska decyzje i przyciac starty,to jest giełda a nie koncert zyczeń no wlasnie, radze odstawic szklana kule ,bo sie mozna zdziwic.
|
|
Temat:
SYGNITY
Wielki_Szu napisał(a):...Co do sygnity kurs znajduje sie pod 20 i 50 dniowa średnią kroczącą, w górnym ograniczeniu kanału spadkowego. jeszcze trzeba poczekac,bo bedzie taniej rozumiem, ze wg Ciebie trend na spolce zmienia sie dopiero po dojsciu do 0 i wtedy odbija ? EDIT. i dla porzadku , kurs jest ponad 20 dniowa
|
|
Temat:
SYGNITY
owner napisał(a):jakieś dziwne to zagranie było, o 11:12 ktoś puścił bodajże ponad 10k akcji, kurs wszedł na widły i pokazało się 16,21. co to miało na celu? przecież nikt nie wywalał bo zarobił bo nie było gdzie, może potrzeba gotówki? sytuacja techniczna i "ciagniecie za uszy" przestalo mu sie podobac to sobie wyszedl jak zobaczyl, ze idziemy nizej polowy bialej. no i wiedzial ,ze pewnie pelno stop limitow siedzi na 16,8.
|
|
Temat:
SYGNITY
SlawekW napisał(a): Ale 17,30 jest realne. Na moje oko puscilo sporo SL w przedziale 16.40- 17.00. Moze sie powoli odbuduje...
z 17,10 do 16,21 z 9000 ktos delikatnie spuscil
|
|
Temat:
SYGNITY
owner napisał(a):trzymam co miałem cały czas, na dokupieniem se myśle po gwiazdce zostales bez klasycznego stopa na swieczce?
|
|
Temat:
SYGNITY
owner napisał(a):akcjonariat się oczyści  ładny, długi dolny cień może będzie, nie płaczmy jakos mam dziwne wrazenie , ze to ty SE wyszedles
|
|
Temat:
SYGNITY
owner napisał(a):tam wypada 61,8 ostatniej fali wzrostowej i połowa świeczki z 16 lipca a dlaczego nie 50% w fibo?
|
|
Temat:
SYGNITY
Alexey napisał(a):... jakiestam wsparcie na 16.30... mozesz napisac skad wziales to 16,30 ?
|
|
Temat:
GOBARTO
WujekLeon napisał(a): Dzięki za te słowa (nabrałem pokory) i za zestaw linków szybko nadrobię lekturę.
Proponuję kupić i przeczytać książkę: Alexander Elder - Zawód Inwestor Giełdowy. Przynajmniej tę jedną i przeczytać naprawdę uważnie, zanim nie będzie za późno ;)) Lekturę, proponuję zacząć od ostatniego rozdziału pt. Zarządzanie Ryzykiem. Warto
|
|
Temat:
SYGNITY
w kazdym razie zobaczymy czy w ciagu 2-3 dni wyjdziemy z kanalu ponad 16 zl czy tez znowu sie odbijemy i jedziemy na 12.
|
|
Temat:
SYGNITY
no to jak wtedy byl dolek i teraz jest dolek to gdzie jeszcze chcesz zejsc z rgru? inna sprawa ,ze nowe dolki moga byc ,mysle ,ze jakis fund sie nie ugadal i nie chce wchodzic w emisje nowych akcji i sobie po prostu wychodzi. stawialbym na bbi bo oni kasy nie maja, a emisja chyba nie bedzie groszowa
|
|
Temat:
SYGNITY
mozesz jakos uzasadnic? rysunek? albo daty, cos blizej. i ktorego trendu wzrostowego korekte mialby ten rgr oznaczac? przypominam, ze spolka jest obecnie na swoich minimach.
|
|
Temat:
COGNOR
ciezko tu sie zdecydowac, z fibo to chyba 3,5. troche nizej na 3,2 idzie 200 sesyjna a jeszcze nizej spokojnie do 3 moze dojsc dolne ograniczenie kanalu
|
|
Temat:
IDMSA
Blasphemer, dzieki za rzeczowy post, bo ostatnio tych w stylu "dalej nie spadnie, bo przeciez kupilem" albo "kupilem za tyle , sprzedalem za tyle" jest juz tyle co na bankierze albo parkiecie  .
|
|
Temat:
SYGNITY
investkid napisał(a):witam wg mnie powoli nadchodzi apokalipsa na tym papierze i wsparcie rzekome na 16 powinno peknac i zacznie realizowac sie formacja glowy i ramion z zakresem na hmmmm....  6?? Moze jednak nie i odbijamy Mysle ze chwile tu spedzimy pozdro KM chlopie, czy ty w ogole wiesz o czym piszesz? juz sie czytac tego nie da.
|
|