a pewnie będzie jeszcze tańszy...ale w końcu da zarobić  bo jak się wydaje po to jest na GWP aby każdy mógł pospekulować
|
Temat:
PETROLINV
Cytat:10.50 na dziennym jest bardzo silnym wsparciem. Wygląda raczej na słabe to wsparcie, jakoś krótko się trzymało. A co więcej nie bardzo widać aby papier miał już osiągnąć "dołek" raczej się zanosi na dalsze spadki  [code]
|
Temat:
GOBARTO
limagraf napisał(a):SlawekW - popieram. Tez mnie sie wydawalo ze nie jest w dobrym tonie podawanie kwot jakimi sie operuje, gdyz psuje to jakosc dyskusji na forum. Kazdy inwestuje tyle na ile pozwala w danym momencie sytuacja finansowa. Dla jednego 3tys zlotych to majatek a drugi tyle wyda na obiad a na gieldzie gra paroma milionami, ale bezwzgledu na sume kazdy z nich bedzie sie staral zarobic jak najwiecej, okresal opory i wsparcia itd. Jezeli nie wiedza ile kto jakimi sumami operuje sa dla siebie rownorzednymi partnerami w rozmowie, ale jak mi by ktos powiedzial - ja gram 2milionami przy czym ja mialbym tylko 10k zl to juz bym inaczej patrzyl na tego goscia. Raczej juz bym sluchal anizeli wdawal sie w dyskusje. Chyba duzo osob tu na forum sie ze mna zgodzi. Pozdr Ja się z tobą w pełni zgodzę bo raczej jestem z tych dla których 3 tysiaczki to dużo i dotychczas czytałem posty żeby sobie podpatrzeć jak inni grają, co sugerują i samemu sprawdzić czy działają ich sposobiki i popróbować, chociaż w przybliżeniu, to co inni testują. Podawanie takich kwot, pewnie dla niektórych też one wydają się śmieszne bo obracają milionami, dezorientuje i człowiek czuje się trochę malutki. Fajnie jest jednak usłyszeć, że inni też to widzą podobnie. dość jednak tego narzekania. Najlepsze to to że mięso, znaczy się duda, drożeje i znowu będzie na ratę za studia.  bez straty dla rodzinki
|
Temat:
GOBARTO
Też podzielam wasz optymizm. Długo obserwowałem tą spółkę i postanowiłem wreszcie "odmrozić" co nieco z innej spółki i przenieść część tutaj. Najwyżej znowu "zamrożę". Skusiło mnie jednak hasło "ROSJA" i 200 mln do wykarmienia. :P
|