PARTNER SERWISU
mcmmqwyw

Opcje binarne - Binary Options

Denilson
0
Grupa: SubskrybentP1
Wpisów: 97
Wysłane: 20 października 2014 18:42:04
Witam,

czy ktoś się zetknął z czymś podobnym ?

Pojawiło się trochę stron z super systemami, jak np. pracawdomu.org czy
grupa www.facebook.com/groups/726228... <-klub dealerów.

Opisują systemu typu metoda tunelowania, czy serwis z analizami niejakiego Tadeusza Ważniewicza.

Chcąc sprawdzić te wspaniałe rzeczy, zgodnie z metodą Pana Tadeusza, należy założyć konto w:
BancDeBinary.com

I tu nagle, po około 5 sekundach od rejestracji, dzwoni Pan z Cypru, prosząc o dane karty kredytowej i pomoc w pierwszej wpłacie! Rozmowa moja trwała z nim prawie 15 minut, bo za nic nie chciał odpuścić. Oczywiście, żadnych pieniędzy nie wpłaciłem. Ale jest to bardzo dziwne! Opinie o BancDeBinary są różne w necie, zresztą ciężko ufać temu co mówi wujek google.

Pytanie więc moje - czy ktokolwiek się zetknął z którakolwiek metodą, osobą a zwłaczcza platformą powyżej ? I jakie są Wasze doświadczenia ?

Pozdrawiam.

ArturKanek
0
Wpisów: 5
Wysłane: 2 grudnia 2014 14:40:25
Reasumując ostatni miesiąc w Banc de Binary, stosując sygnały Tadeusza i zalecenia fachowców z Bdb uważam, że na opcje binarne najlepsza własna intuicja. Sygnały Tadeusza sprawdzają sie do nauki, nigdzie dalej, natomiast brookerzy z bdb...hmm rynek jest tak zmienny, że nie warto na tym polegać w 100%. Wykresy i własna intuicja przy którkoterminowych transakcjach do max 1h wystarczy. W sygnałach Tadeusza występują czasem naprawdę duże sprzeczności gdy poruszam się pomiędzy 15m a 1h symulacją. Oczywiśćie narzędzie bardzo przydatne do ściśle początkowej nauki i bezwzględnie polecam każdemu!

Darko23
0
Wpisów: 4
Wysłane: 5 maja 2015 14:09:07
Denilson napisał(a):
Witam,

czy ktoś się zetknął z czymś podobnym ?

Pojawiło się trochę stron z super systemami, jak np. pracawdomu.org czy
grupa www.facebook.com/groups/726228... <-klub dealerów.

Opisują systemu typu metoda tunelowania, czy serwis z analizami niejakiego Tadeusza Ważniewicza.

Chcąc sprawdzić te wspaniałe rzeczy, zgodnie z metodą Pana Tadeusza, należy założyć konto w:
BancDeBinary.com

I tu nagle, po około 5 sekundach od rejestracji, dzwoni Pan z Cypru, prosząc o dane karty kredytowej i pomoc w pierwszej wpłacie! Rozmowa moja trwała z nim prawie 15 minut, bo za nic nie chciał odpuścić. Oczywiście, żadnych pieniędzy nie wpłaciłem. Ale jest to bardzo dziwne! Opinie o BancDeBinary są różne w necie, zresztą ciężko ufać temu co mówi wujek google.

Pytanie więc moje - czy ktokolwiek się zetknął z którakolwiek metodą, osobą a zwłaczcza platformą powyżej ? I jakie są Wasze doświadczenia ?

Pozdrawiam.

Sama grupa jest jednym wielkim kłamstwem. Jeśli ktoś rzeczywiście chce zacząć bezpieczne inwestycje w opcje binarne, polecałbym zaznajomić się z największym portalem w Polsce - http://www.binary24.pl gdzie znajdują się zupełnie darmowe poradniki. Ale nie tylko to można tam znaleźć, do dyspozycji są również strategie inwestycyjne. Zresztą świadczy o tym mnóstwo pozytywnych komentarzy na forum http://www.binarne.com :)

ArturKanek
0
Wysłane: 6 maja 2015 12:18:00
Ja sam z tego korzystam i na razie wszystko jest w porządku, a danych nie trzeba podawać telefonicznie. Depozyt możesz wykonać sam, a jak już będziesz wysyłać dokumenty na potwierdzenie tożsamości, zakryj numer karty i kod CCV. Pozostaw tylko widoczne cztery ostatnie numery. A to, że dzwonią konsultanci, to nic takiego. Taka ich praca - przyciągnąć jak najwięcej klientów. Od tego zależą ich zyski. Broker zarabia od każdej transakcji, którą wykonujemy na platformie i nie ważne, czy osiągniemy zysk, czy nie. Z tego powodu niektórzy brokerzy, zwłaszcza z krajów Zachodnich dla nas mogą wydawać się bardzo agresywni. Ale wiem, że są takie firmy telemarketingowe w Polsce, które nalegają wykonać zakup telefonu i to jest trasznie denerwujące...

ArturKanek
0
Wysłane: 6 maja 2015 12:18:47
A co do grupy, to się nie zgadzam z Darko33. Opłaca się pracować i nawet z tego powodu, że można normalnie porozmawiać z innymi.

TomekBiz
0
Wpisów: 2
Wysłane: 8 maja 2015 11:36:21
„Sama grupa jest jednym wielkim kłamstwem“ – Nie rozumiem dlaczego tak piszesz. Sam jestem w tej grupie. A najciekawsze jest to, że brokerzy, z którymi poleca pracować Tomek są te same osoby, które reklamowane są na twoim wychwalanym forum. Wytłumacz mi co jest nie tak.

TomekBiz
0
Wpisów: 2
Wysłane: 8 maja 2015 11:38:11
„Sama grupa jest jednym wielkim kłamstwem“ – Nie rozumiem dlaczego tak piszesz. Sam jestem w tej grupie. A najciekawsze jest to, że brokerzy, z którymi poleca pracować Tomek są te same osoby, które reklamowane są na twoim wychwalanym forum. Wytłumacz mi co jest nie tak.

Den
Den
0
Wpisów: 1
Wysłane: 26 maja 2015 12:51:56
Ja korzystam z sygnałów Pana Tadeusza

z początku zawierzałem we wszystko jak leciało. Na chwilę obecną staram się obserwować wykresy wyczekiwać odpowiedni moment aby szansa na wygraną była jak najwieksza.

Na początku grałem emocjami i chęcią zysku co spowodowało utrate 500e. Po kolejnej wpłacie 350e i rachunku sumienia moje straty zaczęły spadać.

Na chwilę obecną jestem 400 e do przodu. a gre opieram na 1-godzinnych notowaniach.

Przepraszam za moje łopatologiczne słownictwo giełdowe musze dużo nadrobić...

Darko23
0
Wysłane: 27 maja 2015 17:34:13
A czy korzystaliście z tej grupy www.facebook.com/groups/opcjeb... ? Whistle

ArturKanek
0
Wysłane: 29 maja 2015 15:34:43
Tak, korzystam. Na przez was wspomnianej grupie jest więcej dyskusji, ale u Tadeusza informacja jest najbardziej aktualna.

ArturKanek
0
Wysłane: 29 maja 2015 16:05:48
Witajcie, dzisiaj na grupie Tadeusza „KLUB TRADERÓW OPCJI BINARNYCH” jeden kolega opisał dosyć ciekawy sposób do pracy handlowej. Oto jego komentarz:
"Witam , o to moje 2 ostanie dni , pracowite muszę przyznać:) Metoda jaką stosuję opiera się na EMA 6-14-26 oraz na Breakoutach cen. stosuje również metodę PIVOT point ale tylko na time frame dziennym i na wykresie godzinnym jak na razie na 11 transakcji ta metodą wszystkie weszły, ale był jeden dzień gdzie spóźniłem się i nie otworzyłem żadnych transakcji i gdy świeczki po godzinie się zamknęły byłbym straty dlatego na chwile obecną ciężko jest stwierdzić czy ta metoda ma wysoką skuteczność. przy metodzie EMA moja skuteczność oscyluje na poziomie 70 % podobnie jest z Breakoutami. Pozdrawiam."

Darko23
0
Wysłane: 29 maja 2015 16:54:22
Ale jaka informacja?

Goszuwa
0
Wysłane: 17 lutego 2016 12:12:23
Według mnie opcje binarne mają sens w dwóch przypadkach:
1) Mamy spore doświadczenie i wiedzę (kłaniają się obszerne księgi z poradnikami) - wtedy samodzielnie oceniamy ryzyko i gramy sobie.
2) Nie jesteśmy specjalistami, więc nie liczymy na szczęście a nóż się uda, tylko korzystamy z sygnałów binarnych za które płacimy. Darmowe są niewiele warte i szkoda zachodu.

Taka jest moja opinia.

Mattii
0
Wysłane: 24 stycznia 2017 22:38:01
Dziwne, widze tutaj same linki prowadzące do serwisów z opcjami. Jak ja chce dodać stronę z której kiedyś korzystałem komentarz jest wycinany... Tak forum się nie prowadzi... no chyba ze to linki sponsorowane, przykre.

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,252 sek.

snvbiwls
hwgmoxsh
vkcmmbai
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
kexvpldj
jpitpoqp
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat