pixelg
wykres swiecowy, problem - Analiza techniczna - Forum StockWatch.pl
AD.bx ad0a2
StockWatch.pl
AD.bx ad0b
Witamy Gościa Szukaj | Popularne Wątki | Użytkownicy | Zaloguj | Zarejestruj

wykres swiecowy, problem

MicOch
Dołączył: 2009-04-17
Wpisów: 76
Wysłane: 15 listopada 2012 22:49:37

kliknij, aby powiększyć



Pojawia mi sie tylko na wykresie S&P na interwale dziennym i wyzszym, nie wiem w czym problem , jak to naprawic, z gory dziekuje za pomoc

anty_teresa
anty_teresa PREMIUM
Grupa: Zespół StockWatch.pl
Dołączył: 2008-10-24
Wpisów: 9 778
Wysłane: 16 listopada 2012 00:36:39
Nie napisałeś w jakim programie...
Jeśli to ami to najedź na bar z tym cieniem(datę). Naduś symbol/quote editor i wyszukaj tę datę. Najpewniej gdzieś masz 0 a powinno być co innego. jak nie wiesz co to daj sobie tyle samo co min

MicOch
Dołączył: 2009-04-17
Wpisów: 76
Wysłane: 16 listopada 2012 15:48:36
ok... dzieki za pomoc, nie mialem nigdzie "0" ale po kilknieciu "ok" juz wszystko gra


MicOch
Dołączył: 2009-04-17
Wpisów: 76
Wysłane: 16 listopada 2012 16:11:07
ehhh... problem nie do konca zniknal... ten cien pojawia sie ciagle... wlaczam quote editor, akceptuje, i sie naprawia, ale tak w kolko,
a program Amibroker

Dapi
Dapi PREMIUM
Grupa: Zespół StockWatch.pl
Dołączył: 2008-10-07
Wpisów: 1 002
Wysłane: 16 listopada 2012 17:05:45
Skąd pobierasz dane gotyczace kursów do Ami i za pomocą jakiego skryptu
Rynki mogą pozostać irracjonalne dłużej niż ty możesz pozostać wypłacalny.

Rozbudowane wykresy: www.atcharts.pl
Centrum analizy technicznej: www.attrader.pl

MicOch
Dołączył: 2009-04-17
Wpisów: 76
Wysłane: 16 listopada 2012 17:55:25
dane sa z notowania 3pro statica

Dapi
Dapi PREMIUM
Grupa: Zespół StockWatch.pl
Dołączył: 2008-10-07
Wpisów: 1 002
Wysłane: 16 listopada 2012 20:58:39
To nie mam konkretnej wiedzy.

Ale ogólnie rzecz biorąc skrypty mają to do siebie że pobierają za kazdym razem nie tylko ostatnią sesję ale też klika wstecz. Wiec stąd może wynikać nadpisywanie błędnych danych będąych w bazie u dostawcy.
Za kilka dni powinno to przejść w takim przypadku. Druga sprawa może trzeba zgłosić do dostawcy błąd w danych
Rynki mogą pozostać irracjonalne dłużej niż ty możesz pozostać wypłacalny.

Rozbudowane wykresy: www.atcharts.pl
Centrum analizy technicznej: www.attrader.pl
Edytowany: 16 listopada 2012 21:43

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość

Nie możesz tworzyć nowych wątków.
Nie możesz odpowiadać w wątkach.
Nie możesz usuwać swoich wpisów.
Nie możesz edytować swoich wpisów.
Nie możesz tworzyć ankiet.
Nie możesz głosować w ankietach.

Kanał RSS głównego forum : RSS

Forum wykorzystuje zmodfikowany temat SoClean, autorstwa J. Cargman'a (Tiny Gecko)
Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,239 sek.

AD.bx ad3a
AD.bx ad3b
AD.bx ad3c
AD.bx ad3d