Temat:
JWCONSTR
polmoney napisał(a): ale że co mieszkania rozlatują się?
W środowisku inżynierów budownicta (a sam do niego się przyznaję) JWC jest uważane za firmę bardzo oszczędną od strony projektowo-wykonawczej. Często stosują niskiej jakości materiały wykończeniowe a skutkuje to np. nieszczelnymi oknami, lub wentylatorami mechanicznymi tak głośnymi, że lokatorzy spać nie mogą. W projektowaniu natomiast (moja działka) też idą maksymalnie po kosztach. Np oszczędzają na zbrojeniu stropów co powoduje nadmierne ugięcia tych elementów i rysowanie ścianek działowych. Na pewno u nich mieszkania bym nie kupił.
|
|
Temat:
GANT
krewa napisał(a):Laskus napisał(a):Witam,
Mam gorącą prośbę do kogoś, kto orientuje się jak w mbanku (usługa emakler)przydzielane są prawa popbru.
Niestety u mnie nie pojawił się taki instrument, a kurs akcji ganta już został obcięty. Miałem środki potrzebne do objęcia PP na ekoncie.
Jeżeli ktoś będzie w stanie mi pomóc to wielkie dzięki.
Pozdrawiam PP pojawi się na rachunku najpóźniej 8 stycznia, prawdopodobnie jako GNT-PP. edit: natomiast gotówkę musisz mieć nie na PP lecz na PNE. Czas na zgłoszenie chęci objęcia akcji NE masz do 21 stycznia. Wielkie dzięki
|
|
Temat:
GANT
Witam,
Mam gorącą prośbę do kogoś, kto orientuje się jak w mbanku (usługa emakler)przydzielane są prawa popbru.
Niestety u mnie nie pojawił się taki instrument, a kurs akcji ganta już został obcięty. Miałem środki potrzebne do objęcia PP na ekoncie.
Jeżeli ktoś będzie w stanie mi pomóc to wielkie dzięki.
Pozdrawiam
|
|