PARTNER SERWISU
gyuvtjtx
Laskus

Laskus

Ostatnie 10 wpisów
polmoney napisał(a):

ale że co mieszkania rozlatują się?

W środowisku inżynierów budownicta (a sam do niego się przyznaję) JWC jest uważane za firmę bardzo oszczędną od strony projektowo-wykonawczej. Często stosują niskiej jakości materiały wykończeniowe a skutkuje to np. nieszczelnymi oknami, lub wentylatorami mechanicznymi tak głośnymi, że lokatorzy spać nie mogą.

W projektowaniu natomiast (moja działka) też idą maksymalnie po kosztach. Np oszczędzają na zbrojeniu stropów co powoduje nadmierne ugięcia tych elementów i rysowanie ścianek działowych.

Na pewno u nich mieszkania bym nie kupił.

krewa napisał(a):
Laskus napisał(a):
Witam,

Mam gorącą prośbę do kogoś, kto orientuje się jak w mbanku (usługa emakler)przydzielane są prawa popbru.

Niestety u mnie nie pojawił się taki instrument, a kurs akcji ganta już został obcięty.
Miałem środki potrzebne do objęcia PP na ekoncie.

Jeżeli ktoś będzie w stanie mi pomóc to wielkie dzięki.

Pozdrawiam

PP pojawi się na rachunku najpóźniej 8 stycznia, prawdopodobnie jako GNT-PP.
edit: natomiast gotówkę musisz mieć nie na PP lecz na PNE. Czas na zgłoszenie chęci objęcia akcji NE masz do 21 stycznia.

Wielkie dzięki

Witam,

Mam gorącą prośbę do kogoś, kto orientuje się jak w mbanku (usługa emakler)przydzielane są prawa popbru.

Niestety u mnie nie pojawił się taki instrument, a kurs akcji ganta już został obcięty.
Miałem środki potrzebne do objęcia PP na ekoncie.

Jeżeli ktoś będzie w stanie mi pomóc to wielkie dzięki.

Pozdrawiam

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 15 marca 2011 00:37:16
Liczba wpisów: 3
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,202 sek.

vvwcgccf
vtmshjxi
wptvscys
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
mtwssmuf
drfzyrqy
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat