PARTNER SERWISU
qhgfhaeh
zyx123

zyx123

Ostatnie 10 wpisów
Podobno Pekao ma umowę na stabilizowanie kursu. Czy ktoś wie coś o czymś takim?

raczej na Krosno

www.pb.pl/a/2010/01/13/Obligat...

ciekawe czego zażądają - jeśli natychmiastowej spłaty, to z Orco krucho - kasy jakby brak, więc może być wniosek o upadłość (?)

Powoli do góry. Oby cały czas :)

Dzisiaj w górę, aż miło. Parkiet dał dobry artykuł o perspektywach GCN.

www.parkiet.com/artykul/7,8861...

SOLIDna spółka - tylko w górę.

Kurs na razie bardzo niski. Moim zdaniem powinniśmy dobić 28-31 zł do czerwca 2010r. Jak będzie kto wie - póki co prawie najtańsza spółka na rynku. A to oznacza duży wzrost.

Uniezależnienie od Rosji i ekspansja rozsądna na inne rynki to najlepszy pomysł Orlenu.

mame napisał(a):
Ja ze względu na to, że ładnie spółka wyglądała technicznie liczyłem, że od początku grudnia będą wzrosty, a teraz to już nie wiem co mam myśleć...

Ktoś teraz zbiera większe pakiety, ale wybicie chyba w 2010 - już blisko.

honza napisał(a):
moim zdaniem inwestor już jest inaczej BRE by się w to nie pchałbinky

Pytanie za ile nowy dostanie akcje. jak po 1 PLN to obecni tracą kasę.

hubkap napisał(a):
[quote=doncarlos]Technicznie nie jest zle dopoki jest powyzej 2,30.. jak spadnie nizej to 2 zl ma znaczenie wylacznie symboliczne, wsparcie jest dopiero na 1,80.. wczoraj byly ustawiane na kupnie zlecenia 100 tys akcji po 2,42 i 150 tys po 2,43.. po kilku minutach zniknely a sam ruch na minima dzienne odbywa sie schematycznie poprzez wyrzucenie malej ilosci akcji, potem pojawia sie dopiero popyt.. wg ustawiane transakcje, graja na zbicie kursu.. to samo bylo na boryszewie w przedziale 2,30-2,90..

Ja mimo wszystko obstawiam, ze nastapi wybicie powyzej 3 ale ten ruch bedzie raczej gwaltowny w kierunku 4 i wtedy poziom 3-3,2 bedzie dzialal jako wsparcie.

Zobaczymy wkrotce..salute

A jednak w górę - Roman przerzuca tu i tam, ale nie sprzedaje. Szkoda, że nie poszło jak BRS i HUT mocniej w górę. W sumie to najsolidniejsza spółka ze stajni Romka.

Już opanowane. Idziemy w górę.

Co się wczoraj straciło - dzisiaj odrobiło. A leszczu wyrzucający lżejży o 20kPLN.

Spólka i tak w trendzie wzrostowym.

andrzej-moto napisał(a):

Cytat:
Zdaniem Studenckiego przy upadłości układowej wierzyciele mają szanse odzyskać nawet do 80 proc. pieniędzy

Hmm to brzmi bardzo optymistycznie d'oh! . Niech mnie ktos poprawi, ale czy dobrze rozumiem ze w tym przypadku (przedstawiany jako optymistyczny scenariusz ("mają szanse", "nawet")) akcjonariusze nie dostaną nic? Dopiero jeśli wierzyciele dostaną 100%, to wtedy jeśli coś zostanie, to zostanie to podzielone dla akcjonariuszy...

Resztę zgarnie syndyk. Nie słyszałem, by w przypadku upadłości coś wpadło akcjonariuszom.

Straszenie luzik - nie są debilami co robią wały.

ABM wygrał aukcję na WPRM - spółka się rozwija, ma cash, kurs powinien szybko iść w górę.

Chyba że ktoś ma sraczkę z kasą i musi sprzedawać.

Ciekawa ta transakcja 15:44 - 90k kwitów po umówionej cenie 3.8

Chyba w górę? Ktoś ma jakieś info?

Nie naganiaj. Chyba że masz licencję.

Było drugie info o emisji. Całe 500 (pięćset) akcji?

Naganiaczy pełno. Chcą przesiadki na Wilbo. A sytuacja jest że frajer wyrzucił i nie odwołał S. Kumpel frajera (?) zarobi 40 kPLN w jeden dzień. (?)

Czyżby? :

1. Gienierali dało akcje do dyspozycji maklera ze zleceniem S, bo to i tak końcówka ich pakietu.
2. Makler ustawił z kolegą K po 10.5
3. Wyszło co wyszło.

Zarobiony makler z kolegą. Gienierali lekko stuknięte. Jutro z powrotem po 12.

20 tys. x 1.5 = 30 kPLN. Jak na jeden dzień roboty OK.

Taka teoria.

KNF może sprawdzić, ale pewnie nie zauważą wałka.

Zwlekają, bo kara za nie podanie informacji jest niższa niż zysk (jeszcze) z transakcji

Dzisiaj wyniki za 3Q'09 całkiem OK. Zeszli z zadłużenia, zredukowali koszty osobowe. Czas podkręcić sprzedaż. Szkoda że WBK kazał w 2Q oddać Altrixa wtedy skonsolidowana sprzedaż by nie spadła.

Czas na ruch w górę.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 15 sierpnia 2010 13:46:34
Liczba wpisów: 21
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,291 sek.

raltmauq
phwysgis
mhfvialu
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
skskpvay
lpeqstto
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat