Temat:
ATONHT
sory Panowie ,ale wg mnie wiekszej korekty tu nie bedzie , nawet jak nie wypali z ustawą (bardziej prawdopodobne ze wypali ) to i tak zainteresowanie spółką i jej produktami jest coraz wieksze ,kurs będzie miał mało czasu zeby odetchnąć bo powinniśmy być co chwila zasypywani nowymi pozytywnymi inormacjami , oczywiście mam papier i szczerze boje sie ryzykować łapać górki i pakować sie w dołku , trzymam co najmniej 1 rok pozdrwiam
|
Temat:
IMPEXMET
Słyszałem że Impex od 18 grudnia ma byc w mWig40 , czy to prawda ?
|
Temat:
ATONHT
mathu napisał(a):polluna napisał(a):Hello , jestem od dawna posiadaczem tego waloru , od niedawna mogę się nazwać "szczęśliwym posiadaczem " ;) . Jeśli chodzi o głosowanie nad ustawą to coś koło 17.12.2009 - mogłem się pomylić o 1 dzień . Pozdrawiam forumowiczów . A nie jest to tylko drugie czytanie? Głosowanie chyba dopiero w styczniu. Racja, to będzie drugie czytanie .Głosowanie niestety nie wiem kiedy.
|
Temat:
ATONHT
Hello , jestem od dawna posiadaczem tego waloru , od niedawna mogę się nazwać "szczęśliwym posiadaczem " ;) . Jeśli chodzi o głosowanie nad ustawą to coś koło 17.12.2009 - mogłem się pomylić o 1 dzień . Pozdrawiam forumowiczów .
|