Temat:
STALEXP
|
|
Sam tez jestem ciekaw czy podobnie jak Famury i inne takze Rafamet ma coś w szafie ?
|
|
Temat:
BIOTON
400 mln wtopy i to co mówi Tadek to = taniec na nożu Zgadzam się z Tadkiem
|
|
Temat:
ODLEWNIE
Moim zdaniem teraz kązdy komunikat o upadłości jakiejkolwiek spólki bedzie działał na niekorzyśc ...innych spółek nawet nie podejrzewanych o to .
|
|
Faktem jest ,że trendy na walutach kierowały spółką.Poza tym gra też toczy się pod raport.Sami twierdzili ,ze będzie powyżej oczekiwań.Ale z doświadczenia wiem(tu może byc inaczej) ,ze spólka tuż po raporcie zjedzie lekko .
|
|
Temat:
BIOTON
Hmmmm... Teraz bardzo przemawia do myślenia nad Biotkiem psychologgiczna cena.Ja jednak wstrzymuję się z zakupem czegokolwiek do czasu raportów. Biotek musi pokazac cos sie dzieje :operacyjny,netto i koszty kredytów - to bardzo ważne biorąc pod uwagę szanse na wzrosty na tym walorze
|
|
A co z kopkiem ? Okres dla węgla byc moze tak jak szybko powrócił z głębin tak teraz znów spadnie w czeluśc....
|
|
Temat:
BIOTON
Co do tego jak odbierany jst biotek i co moze dac.ZAWSZE o biotku głośno było,najczęsciej w kontekscie nadziei ...niespelnionych. Ile to juz leków miało byc i jakie zyski.Teraz te donisienia z serwisu diotechnologia.pl tez co najwyzej rozbudzają nadzieje,aczkolwiek moze i coś sie uda wreszcei zarządowi .Zresztą cena (psychologiczna zwłaszcza) jest na korzysc ,bo jak ktos umie sie takimi kartami bawic to i moze miec niezlą partię. Jednak wolę kuzynke biotka hatke
|
|
Temat:
STALEXP
Sam mówiłes ,ze tu jestes wiec poszedłem ....w stronę światła :blackeye:
|
|
BO Htl srefa to dobry strzał.Nie uważam ,ze teraz od razu ,bo opcyjny wiatr wieje i nie wiem kogo zdmuchnie ,ale ...Hatka ok! Poczekałbym na dno dna (koniec bessy ) i na pewno tam wejde.Stx z racji sentymentu (kiedys dał mi dobrze zarobic)tez jest dobry ,ale juz z innych względów(bardzo duze ciśnienie i chęc pompowania ze strony graczy lub inwestorów(dla mnie to pojęcia różne) Po koncu bessy skieruje wzrok na hatke i stx w pierwszej kolejnosći ,ale moze cos nowego sie na horyzoncie pojawi. Raz ,ze trzeba poczekac do konca bessy ,a raczej do koncowej fazy ubijania dna.Potem zobaczyc ,kto jak ucierpiał dzięki zawirowaniom i bryndzy na rynkach .Pożniej pozostaje juz tylko wybór spólek (u mnie 2-4,niekeidy max 5) i hejaaaa... Jesli ktos uwaza ,ze to koniec to moim zdaniem jest w duzym błędzie.GIEŁDA WYPRZEDZA zdarzenia w gospodarce o kilka miechów dobrych więc na kokosy w najblizszym czasie nie ma co liczyc.
|
|
Temat:
STALEXP
Co w ogóle się dzieje w tej spółce ? Wąsacz kilka tygodni temu dokupił i co ... ? Zarobiłem na niej kiedys sporo i mam sentyment do dziś ,ale tyle oczekiwan co do tej spółki(no moze jeszcze biotek) to nie widziałem.A skończyło sie (na razie ) jak zawsze .Nadzieje były płonne
|
|
Hej Nie cierpie tamtych for Ten link poniżej to jeden z moich esejów na poprzednim forum .SĄ też tam inne z moje .Jak chcecie to się zapoznajcie. www.forum.makler24.pl/viewtopi...i drugi www.forum.makler24.pl/viewtopi...Pozdrawiam Jak sie nie spodoba to spoko.Przyjmuję tylko konstruktywną krytykę. Ps.Parkiet i bankier to dramat moim zdaniem :-#
|
|
Witam wszystkich Z tej strony rzeka Włączam się do społeczności tego forum po opuszczeniu makler24.pl po prawie dwóch latach Pzdr
|
|