PARTNER SERWISU
pfqgkvzk
bdeka

bdeka

Ostatnie 10 wpisów
Jednostkowy przypadek czy początek czegoś większego? siedzi ktoś w temacie?

m.szczecin.gazeta.pl/szczecin/...

Tam jest "Ryszard Kunicki" a dokumenty Vision podpisuje "Richard Kunicki" - choć branża zbliżona grafika IT.

wariat napisał(a):
w dodatkowym zapisujesz sie na akcje nieobjete. nie jest ich duzo a zainteresowanie znacznie przekracza podaz. redukcja byla na poziomie 99,94% takze bez rozsadnego lewara dostaniesz niewiele - zamrazajac 10k pln (zapis na 100k papiera) dostalbys okolo 60 akcji.

To pytanie się już pojawiło ale nie widzę odpowiedzi więc powtórzę - też jestem zainteresowany ;)

Na jak długo mrozi się kase w zapisie na akcje nieobjęte?

No i czy na pewno mrozi? Na próbę zapisałem się wczoraj na akcje nieobjęte za symboliczną kwotę w mBanku - otrzymałem potwierdzenie przyjęcia wniosku, ale ... żadne pieniądze z konta nie zeszły. Kiedy więc zostaną zdjęte i na jak długo?

Vox napisał(a):
wszystko cacy, ale to nie debiut.
spółka jest już notowana - a to będzie podniesienie kapitału
dlatego dziękuję.

hmm ... ale gdzie jest notowana? SW pisze, że na giełdzie od "0 miesięcy"...

paya napisał(a):

Jeśli się zapiszesz w dodatkowych zapisach to dostaniesz z nich 1 akcję plus te co przysługują Ci z pp. No chyba, że się z lewarujesz.

Mam dwa pytania:
1) Ile czasu upłynie od zapisania się na dodatkowe do chwili ich przyznania? (rozliczenia w przypadku lewarowania)
2) Czy ilość akcji na jakie mogę się zapisać dodatkowo jest uzależniona od ilości wcześniej posiadanych PP czy od ilości dostępnych środków które mogę przeznaczyć na zapis?

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 8 sierpnia 2023 12:18:34
Liczba wpisów: 11
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,198 sek.

nxyacpjt
feisriov
rqenehdx
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
egyebyly
jxljcpeo
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat