|
|
Temat:
VISION
Tam jest "Ryszard Kunicki" a dokumenty Vision podpisuje "Richard Kunicki" - choć branża zbliżona grafika IT.
|
|
Temat:
BORYSZEW
wariat napisał(a):w dodatkowym zapisujesz sie na akcje nieobjete. nie jest ich duzo a zainteresowanie znacznie przekracza podaz. redukcja byla na poziomie 99,94% takze bez rozsadnego lewara dostaniesz niewiele - zamrazajac 10k pln (zapis na 100k papiera) dostalbys okolo 60 akcji. To pytanie się już pojawiło ale nie widzę odpowiedzi więc powtórzę - też jestem zainteresowany ;) Na jak długo mrozi się kase w zapisie na akcje nieobjęte? No i czy na pewno mrozi? Na próbę zapisałem się wczoraj na akcje nieobjęte za symboliczną kwotę w mBanku - otrzymałem potwierdzenie przyjęcia wniosku, ale ... żadne pieniądze z konta nie zeszły. Kiedy więc zostaną zdjęte i na jak długo?
|
|
Temat:
AGROTON
Vox napisał(a):wszystko cacy, ale to nie debiut. spółka jest już notowana - a to będzie podniesienie kapitału dlatego dziękuję. hmm ... ale gdzie jest notowana? SW pisze, że na giełdzie od "0 miesięcy"...
|
|
Temat:
BORYSZEW
paya napisał(a):
Jeśli się zapiszesz w dodatkowych zapisach to dostaniesz z nich 1 akcję plus te co przysługują Ci z pp. No chyba, że się z lewarujesz.
Mam dwa pytania: 1) Ile czasu upłynie od zapisania się na dodatkowe do chwili ich przyznania? (rozliczenia w przypadku lewarowania) 2) Czy ilość akcji na jakie mogę się zapisać dodatkowo jest uzależniona od ilości wcześniej posiadanych PP czy od ilości dostępnych środków które mogę przeznaczyć na zapis?
|
|