Poza przyczynami bardziej niepokojącymi, na ogół za zawieszeniami notowań obligacji stoi niedostarczenie przez emitenta/DM aktualnej tabeli odsetek w odpowiednim terminie (bodajże 3 dni przed rozpoczęciem nowego okresu).
|
|
Jak dla mnie oczywistym jest ze Manchester chce po 1 i 2 etapie oddać przynajmniej 54mln swojego pakietu po średniej cenie 4,6zl mniej więcej.. Oczywiście jakby był bezczelny to by zmusił spółkę do odkupienia większego pakietu po droższej cenie ale w sposób który teraz to robi nie powinien ściągać na siebie gniewu KNF ze robią w konia drobnych bo przecież sami sprzedali akcje taniej niż w wezwaniu.. Ciekawe tylko ile zostanie kasy na odkupienie pozostałych akcji po wezwaniu skoro wychodzi ze teraz przypada około 3,88zl majątku na akcje.
|
|
Temat:
11BIT
Informacja prasowa o rychłym pojawieniu się Anomaly na ipada: LINKCytat:Zarząd 11 bit studios S.A. informuje, że zakończył prace nad grą Anomaly Warzone Earth w wersjach przeznaczonych na platformy dotykowe firmy Apple. Powstały dwie wersje, podstawowa przeznaczona na kieszonkowe urządzenia iPhone iPod Touch oraz rozszerzona wersja HD przeznaczona na tablet iPad.
|
|
Temat:
11BIT
W prospekcie widziałem prognoze sprzedaży w '11, ale sprzedaży KONKRETNIE gry Anomaly niestety nie. Fajnie byłoby wiedzieć, czy gra sprzedaje się lepiej czy gorzej od założeń Zarządu, nie mając jedynie takiego suchego zdania w informacji, tylko dysponując konkretnymi liczbami.
Gdyby prognoza została zrobiona to cena 11b w porównaniu do takiego np CIA na podstawie C/Z powinna wynosić 35 zł. Zdaję sobie jednak sprawę, że prognozy są ambitne i wyniki anomaly powinny pokazać jak tam będzie wyglądała ich realizacja.
|
|
Temat:
11BIT
Ciekawe jakie są prognozy sprzedaży Anomaly i kiedy spółka poinformuje o wynikach po premierze. Poza tym, może mi umknęło, ale czy wiadomo już coś o cenie gry?
|
|