Także przyłączam się do prośby
|
|
Temat:
ARCTIC
Jestem pod wrażeniem Grega 07 i jego wpisu z 12 lutego gdzie zakłada ruch w okolice 4,10 i następnie spadek na 3,5. Pomylił się w czasie, pisał o końcu marca a mamy sam początek. Według mnie dziś spadek dobił do wsparcia i niżej już nie powinno zejść co na to Greg
|
|
Temat:
SERINUS
Obserwując walor od dłuższego czasu zastanawiam się czy komunikaty wydawane w ostatnim czasie przez spółkę, komunikaty - informacje które wywołują u inwestorów zapał do kolejnych zakupów akcji a przez to wyższą cenę akcji, są spowodowane nową emisją akcji tak aby kurs doprowadzić do odpowiedniej ceny. Przypominam że ostatni komunikat jest takim w rodzaju Petrolu.
|
|
Temat:
SERINUS
Jestem na tym forum nowym ale obserwuje to co tu się pisze od jakiegoś czasu i zaczynam mieć w tej chwili rozdwojone myśli czy Pan Jakub jako pracownik swojej firmy informuje nas o faktycznych przedsięwzięciach KOV a może jest to jakaś gra i nie wiem komu ona ma służyć. Bo ja jako udziałowiec staram się informacje Pana Jakuba analizować i wyciągać z nich wnioski, no bo kto może być bardziej zorientowany w przedsięwzięciach i postępach firmy jak nie jej pracownik, a w tej chwili mam uczucie jakbym wchodził w coraz gęstszą mgłę.
|
|